PoE Detektor PoE Rýchlo identifikovať Power over Ethernet s RJ45 označuje pasívne /802.3 af/v; 24v/48v/56v používa pre PoE Injektor

€10.51


PoE Detektor pre Rýchlu Identifikáciu Power over Ethernet, Použiť s akýmkoľvek pasívne injektor - 802.3 af/at/bt PoE-Detektor

Špecifikácia

1 . Ethernet konektor RJ 45 Žena 2. Rýchlosť dát prístroj používa údaje - power iba 3. Vstupné Napätie Max Až 57 voltov 4. Zabudovaný napájací použiť 50 mw 5. Prevádzková Teplota 0°C - 50°C

Popis produktu----PoE Detektor Tento prístroj správy pomocou LED svetlá, typ PoE, ktorý je na Ethenet kábel. S týmto kľúčom zariadenia môžete rýchlo zistiť, čo PoE metóda je k dispozícii, približnú napätie, a pinoutom a polarity. Môžete ho používať s pasívnych užívateľov, 802.3 af , 802.3 na, 802.3 bt s 568A, 568B alebo zadnej strane PoE polarity. Režim a Režim B PoE, ktorý je podporovaný. Ak ste ďaleko od PoE switch alebo injektor – tento prístroj ukáže, či port má moc. Ak vložíte prístroj na vzdialený koniec kábla siete Ethernet, potom sa vráťte k údajom skriňa s PoE switch - váš PoE switch ukáže impulz, čo naznačuje, že detektor je zapojený do portu - až 100 mtr preč.

LED Displej

Rýchlo Identifikovať PoE na Ľubovoľný Port

Musíte mať spoločník pre akékoľvek IT pro Toto vrecko-veľkosť PoE Detektor označuje typ PoE ion kábla pomocou svetlý, ľahký-k-pozri LED osvetlenie displeja. Rýchlo odhaliť a identifikovať IEEE 802.3 af/v, 24 v pasívny, a dokonca aj zmeňte polaritu Režim B pre Cambium alebo Prístrešok.

Ergonomicky pohodlne sa Zmestí medzi dvoma prstami, kým umožňujúce rýchle kábel testovanie RJ45 vstup, PoE Detektor je napájaný PoE, takže nie je potrebné sa obávať o výdrž batérie.

Jednoduchý, Spoľahlivý a Podporovaný Odborníkov navrhujeme naše Power over Ethernet Injektory na jednoduchú montáž a dlhú životnosť, ale niekedy sa veci pokaziť. Keď sa to stane, Prosím, kontaktujte nás čo najskôr!

Zobraziť Produkt

Štítky: konektor rj45, orientek, 24v poe injektor, gcc, poe injektor, 12v poe, POE Switch, poe gigabit injektor schematický, cabl siete tester, powerline ethernet.


( 1 Hodnotenie )

Počet