Tuya Zigbee Bezdrôtové Diaľkové Hovoru Tlačidlo SOS/Tiesňové Tlačidlo Opatrovateľ Pager na Posteľ/Kreslo/Rohože Jeseň Alarm Pacientov Starších

€19.91


Tuya Zigbee Bezdrôtové Diaľkové Hovoru Tlačidlo SOS/Tiesňové Tlačidlo Opatrovateľ Pager na Posteľ/Kreslo/Rohože Jeseň Alarm Pacientov Starších ZigBee Tuya SOS tlačidlo prepojenie s domácou ďalších inteligentných zariadení, ako sú osvetlenie, závesy, siréna, potom oznámenia tlačil. Low-spotreba dizajn, ktorý môže pracovať dlhý čas.

Jednoducho stlačte tlačidlo hovor, aby vás upozornil, opatrovatel cez prijímač alebo Tuya Zigbee Hub. Široko používané v domácnosti, hotelových, , domov dôchodcov a iné potrebné miesta.

Naša sestra, opatrovateľ SOS tiesňové volanie tlačidlo výstražný systém pre pacienta, zdravotne postihnutých, seniorov a detí je jednoduchý na používanie a poskytuje pokoj.

ideálny pre použitie ako upozornenie pomoci pre starších ľudí, tehotné ženy, deti alebo zdravotne postihnuté osoby nemôžu vstať z wc, kúpeľňa mdloby, rohože jeseň alarm alebo srdcový infarkt, tiesňové volanie o pomoc.

Tlačidlo hovor môže byť stenu vedľa posteli, pohovke, closestool alebo umiestnené v blízkosti opatrovateľ.

farba: Biela

Typ položky: ZigBee Tuya SOS Tiesňové Tlačidlo

Napájanie: 3V CR2032 (súčasťou balenia)

Práca Prúd: 9-12MA

Batéria Pracovný Čas: 8-12 mesiacov

Bezdrôtové Pripojenie: ZigBee

APLIKÁCIA: SmartLife/Tuya

Podporné systémy: Android a IOS

Inštalácia Spôsobom: na Stenu(nálepky s)

Inštalačná Výška: 0.8 m-1,2 m (Navrhované)

Materiál: ABS

Zoznam Balíkov:

1 * SOS Tiesňové Tlačidlo

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: opatrovateľ pager, pager, alarm starších, ultra alarm, opona železničnej trati, tuya zigbee, cbl, zigbee, starší sos, ACC alarm.


( 0 Hodnotenie )

Počet