ELEGAN-Jediný Široký Ťuknite na položku Vaňa Umývadlo Sprchový Hlavu Sprchová Hadica Zatlačte na zvukový Pult, Kaderníctvo Pet Domácnosti Kohútik zariadenia Extender

€12.80


.

.

1. Nastavenie teploty pomocou monobloc ťuknite na položku zmiešavač - teplé/studené

2. Jednoduchá inštalácia a jednoduché čistenie

3. pohodlné a flexibilné, môže byť použitý na pripojenie batérie, umyť si vlasy.

4. Žiadna hrdza, č úniku vody,odolnosť proti Korózii

5. Tkanie vody prívodné potrubia, odvod tepla a ochranu pred výbuchom

farba:Strieborná

Materiál:zliatiny Zinku, nerez

veľkosť:Ručné sprchy potrubia dĺžka: cca 120 cm

Prívodné potrubia dĺžka: cca 60 cm

Obsah Balenia:

1* kohútik switch s 2 ks vodné fajky

1* preplňované sprchové hadice

Poznámka:Tento ťuknite na položky môžu byť použité iba v vlasov salóny a inštalované na šampón posteľ holičstvo. To nie je možné nainštalovať v kúpeľni, umývadlo.

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

.

.

.

.

Colné Prepáč, že nie sme zodpovední za Colné poplatky, dane alebo akékoľvek dodatočné dane zapojené. Zásielky zasielame po celom svete www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava methord, Čína Príspevok Registrované Vzduchu, Pošta, DHL a pod. Prosím, uistite sa, že vaše meno a adresu, uvedené na www.tantra-egypt.sk, sú správne. Ak meno alebo/a adresa sú nesprávne, v prípade vrátenia alebo nie prevzatí výrobku bude na zodpovednosti zákazníka. Balíky sú zasielané do 5~7 pracovných dní po platbe overenie. Sledovanie informácie o balení, poslal Čína/Singapur Post, je zvyčajne zobrazované do 3-5 pracovných dní. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote 40 dní po zaplatení, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Budeme sledovať zásielky a odpovedať vám čo najskôr. Služby Sme snahe 100% spokojnosti zákazníkov, ak budete mať nejaké problémy s výrobkom, prosím, neváhajte nás kontaktovať, sme sa nájsť riešenie v čo najkratšom čase. Vrátenie a Vrátenie Všetky naše položky sú 100% nové a originálne, je To veľká česť pre nás dodávať čo najlepšie výrobky a poskytovať vysoko kvalitné služby pre vás. Budeme zaplatiť náhradu, ak má položka nie je doručený v rámci dodacia lehota zaručené, alebo boli porušené počas prepravy.

Ak ste objednávka bola uzavretá www.tantra-egypt.sk v dôsledku potenciálnych bezpečnostných dôvodov. Všetky platby (okrem poplatkov a poplatkov tretím stranám) budú vrátené na váš účet.

Štítky: karburátoru prepínač, kohútik sprej, povodí, v kúpeľni, umývadlo, hadica sprcha, prepínač sprcha, Drez Klepnite, ťuknite na wc, muž jogging hadice, tip kleber, kohútik salón.


( 3 Hodnotenie )

Počet