Móda Dieťa Tylu Tutu Sukne s Lesk Jednorožec Horn hlavový most Nastaviť Deti, Dievčatá Jednorožec Narodeninovej Party Dodávky Rekvizity

€4.45


Popis *Nový a pekný dizajn *skvelý darček pre vaše deti *Vzhľadom na svetlo a obrazovky rozdiel,položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím pochopiť. Uistite sa, že vám nevadí, že pred vás cenovú ponuku.

*Materiál:Mikrovlákna *100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. *Zvláštne príslušenstvo pre vaše dieťa ideálny pre foto strieľa, alebo za akékoľvek špeciálne príležitosti *Svetlé farby dresing vaše malé dieťa viac roztomilý *Oblek na 6 mesiacov až 2 rokov dieťa *Veľkosť:pružná,tutu dĺžka je cca 30 cm,pasu je o 30 cm. *Aby sa vaše dieťa stalo ďalšie módne,atraktívne,krásne,vaše deti sa páči, že je veľmi veľa. * môžu byť pre deti a dospelých,krásna, vlastné krídla zmestí žiadne špeciálne príležitosti,či je možné nosiť na svoj svadobný deň doplnok vaše svadobné šaty, vaše družičky šaty,alebo ho nosiť ako materskej krídla pre pre-baby fotenie oznamuje príchod svojho malý balík radosť, to je zvláštne drahocenná pamiatka.

Package vrátane 1 ks= 1 ks x tutu sukne + 1 ks x čelenka + 1 sada x sandále Zobraziť Produkty

Štítky: hot pink tutu, modré kockované sukni, tylu sukne zrastov, veselé bábika, cosplay precure, crystal ozdobný kameň, kittle pony hlavový most, zlato tutu, tutu sukne, dievča čarodejnice.


( 0 Hodnotenie )

Počet