Aofly dámske Cyklistické Jumpsuit žena cyklistické opice Požičovňa skinsuit Krátky top Ženské oblečenie na koni šortky Fitness triatlone

€21.23


Anti-slip Epoxidové + Pružnosť

Vysoko elastická Lycra textílie s rýchle sušenie a priedušná funkcie

Špeciálny vankúš na triatlon kombinézach.

S vysokou vzduchovej priepustnosti, rýchle sušenie, pohodlné na nosenie, je veľmi vhodné na koni, jazda na koni, plávanie, beh, a môže odprevadí vás.

Ploché-lock švy na rukávoch a nohy lem minimalizuje trenie spôsobené trením. Tento oblek tričko je prijatie poistného tkaniny a zameriava sa na detaily, ergonomické priľnavosť k telu, vhodné pre všetky úrovne Cyklistika a plávanie nadšencov. PROSÍM, POZRITE SI VEĽKOSŤ OBRÁZKA TABUĽKU VYBERTE VEĽKOSŤ.

Referenčná vzorka obrázok

Dve vrecká na zadnej strane pre skladovanie. Protišmykovým gumovým nohavíc nohu

Prijímame Paypal. Položka predaja a vrátenia peňazí sme vďační za váš nákup, ak ste spokojní so svojím nákupom, dúfame, že si môžete nechať svoju pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ale v prípade, že položky, ktoré si zakúpiť nespĺňa vaše potreby alebo očakávania, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako rýchlo, Každá položka musí byť vrátený v jej pôvodnom a v dobrom stave, a ja vám vrátime vám plnú peňazí cena položky. Náklady na dopravu sú nevratné. A Kupujúci sú zodpovední za náklady na spätné doručenie.

Štítky: cycl jersey ženy, dámske oblečenie coura, štýlový cyklistické oblečenie, muži triatlone, strava cyklistické šortky podbradník mužov, cubrebotas ciclismo, riadidlá triatlone, muži skinsuit, cyklistické oblečenie feminina, cyklistické nohavice mužov.


( 1 Hodnotenie )

Počet