LÁSKA, BOLESŤ 2020 Cestnej Vyhovovali Cyklistika Dres Nastaviť Ženy Letné Cyklistické Oblečenie Cyklus Dres, Krátke nohavice s Náprsenkou Nosenie Speedsuit Cyklistické Oblečenie

€19.72


Podrobný popis

*Široký Krk pre maximálne pohodlie *Starostlivo umiestnené kompresie panely *Vetranie Oka aero rukávy umiestnený na optimálny pohyb a nasadenie *3 zadné vrecká *Jadro Kompresie na zlepšenie pozície, na bike a spustiť *High-grade nohu uchopovače pre premium pohodlie a stabilitu. *Funkcie Coldblack® technológia, UV a tepelné lúče sa odrážajú, aby bolo cítiť, ako by ste na sebe *biela namiesto čiernej, vedenie vaše telo chladiča. Vyrobené s FRENESI® podpis techno-tkaniny vyrobené z polyesteru a elastan. Extra ľahké a vlhkosti wicking, tiež zabezpečuje právo svalovej kompresie a vynikajúcu ochranu proti UV žiareniu (UPF 50+), a preto je ideálne na výkon.Je odolný voči opálenie krémy a oleje. Dres tiež ponúka tri pásy svetla, reflexné 3M pásky na zadnej strane vrecko pre extra bezpečnosť počas jazdy.

vlastnosti tohto závodu

Vykonávať rôzne športové prispôsobenie WeChat/whatsapp:+8615814754243 E-Mail:[email protected]

Tabuľka Veľkostí

Pre perfektné fit, nájdete na našej veľkosti/charts pre podrobné merania.

Pohľad spredu

Priedušný oka

Pohľad zozadu

Priedušný oka

nohavice

Bib šortky

Štítky: tri farby triatlone, šedá podbradníky, výšivky tibete, aero skinsuit, láska, bolesť, surgic ocele, láska, bolesť triatlone, práca podbradníky, požičovňa nosiť ženy, otoscop.


( 1 Hodnotenie )

Počet