PWM na PPM Encoder V3 pre Pixhawk PX4 Paparazzi NAZE32 CC3D SP Racing F3 F4

€3.28


Naše nové PPM encoder vám umožňuje prepojiť váš PWM-len RC vybavenie na PPM-len autopilota systémov, ako Pixhawk. Menšie ako naše predchádzajúce PPM, náš encoder vám umožní znížiť všetky kanály na jeden drôt, s výnimkou pozemnej a napájacie káble. Ako výsledok, dostanete rýchlejšie spracovanie a znížená body chyba. Tento produkty podporujú veľkoobchod, ak budete potrebovať veľa množstva, prosím, kontaktujte nás. Okrem toho môžeme vlastné výrobky podľa vašej požiadavky a dať uspokojivú cenu.

PWM na PPM

Celý projekt je založený okolo ATMEL ATMEGA328p AVR procesor a všetky načasovanie je riešený v martinovi tak presnosť a stabilitu optimalizované. Firmware je zadarmo a bol vytvorený John Arne a Olivier Adler. Dizajn PPM Encoder je založené na Paparazzi PPM Encoder. PPM encoder zahŕňa

PPM encoder module

PPM vstup kábla do PWM prijímač 10-pozícia servo (10 cm)

PPM výstupný kábel na autopilota tri-pozícia servo (17 cm)

Špecifikácia

ATmega 328 s microcontroller, firmvér aktualizovateľný cez AVRISP programátor

30 x 20 x 5,5 mm (bez káblov)

8.7 g Dôležitá Poznámka: firmware je vopred nakonfigurovaný na čítanie 8 Kanálov. V prípade, že by ste chceli zmeniť nastavenia PPM encoder k obráteniu PPM signál a zmena poruche vopred zadefinovaných hodnôt budete potrebovať AVR ISP programátor, aby sa preprogramovať sa. Poďakovanie : diydrones spoločenstva , John Arne, a Olivier Adler .

Štítky: upgrade naze32, f4 pro v3, pixhawk senzor, emma watson móda, pixhawk px4, radič omnibus f4 v6, pixhawk ubec, cc3d revolúcie letu regulátora, naze32, sp racing f3 kompas.


( 1 Hodnotenie )

Počet