Carbon fiber rod sa používa na dávku pevné krídlo lietadla s priemerom 0.5 0.6 0.7 0.8 0.9 1 1,5 mm 500mm

€7.11


10pcs carbon fiber rod sa používa na dávku pevné krídlo lietadla s priemerom 0,5-6 mm *(500mm)

Poznámka:pretože post office nedovoľte, aby nás odoslať položku nad 90 cm,takže môžeme poslať ich do 0,5 M/ks,dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Špecifikácia: Poznámka:vzhľadom na post office nedovoľte, aby nás odoslať položku nad 90 cm,takže môžeme poslať ich do 0,5 M/ks Názov Výrobku: pevný karbónový prút Špecifikácie Produktu:Vonkajší priemer 0.5-6 mm Dĺžka:0.5 m, Prosím, nákup výber veľkosti, pošleme ho podľa vašej veľkosti. Balenie obsah: 100% Zbrusu Nový 10PCSx 500MM meter Uhlíkových Vlákien Prúty Vážení Zákazníci,vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité . Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky a služby. Ak máte problémy a s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme v najrýchlejší rýchlosť riešenia a problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Naším cieľom je, aby všetci naši zákazníci tak šťastná, ako je to možné pri nákupe u nás. Vážení Zákazníci, Vitajte na WDIY RC Model Hobby Obchodu. Všetky naše položky sú v prijatí platby do 3 pracovných dní, Zaslať na vás. Doprava zadarmo, väčšina položiek sa bude používať Čína Príspevok poslať, Zvláštne okolnosti budú používať Hong Kong Poštou alebo Singapur Post poslať, USA budú používať E-Paketové. Niektoré vysokú hodnotu, produkty budú prepravovať pomocou DHL EMS alebo. Všetky položky sú zaslaný doporučene, Môže dotaz informácie o zásielke. Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov,ak je položka, nemôže byť sledované,kontaktujte náš služby zákazníkom zamestnancov otázky.

Štítky: karbónový prút, ryby prút, karbónový rám cesty, apple carbonfiber, karbónový rám, Carbon Fiber Trubice, uhlíkové trubky spoločné, prút 2 mm, uhlíkové dosky, bicykel vidlica fox.


( 4 Hodnotenie )

Počet