AOYI Transformáciu Robota H6001-8A KO SS Série Revúci Besnenie Buldozér Akcie Obrázok Modelu Deti Hračky Deformácie Zber

€13.89


Názov značky:AOYI Stojan Výška:18 CM Materiál:ABS+PVC Kolekcia 8 kompatibilné film série Hercules

Venovať Pozornosť: (1)v Dôsledku rôznych oceňovacích metód,môže byť 1-3 cm chyba. (2)To nie je originálne Vydanie, je vyrobený v Číne Výrobcov,ktoré nazývame KO Edition. (3)Náš robot prešiel CCC certifikácie(Čína Povinnej Certifikácie).

Spoločné Probelems: Otázka 1:Aký Spôsob Doručenia, ktorý sa obvykle používa? A1:posúdime vašu krajinu na loď, ktorá vyučovacie metódy je najrýchlejší.budeme sa snažiť zlepšiť poskytovanie čas s našimi skúsenosťami. 2. otázka: Koľko deň na spracovanie objednávky zaslané? A1:Sme vyslali svoj pozemok do 1 dní ~3 Dní, ale zvyčajne sa bude rýchlejšie. Q3: Ako balík produkt? Ak sa rozhodnete"Bez Pôvodnej Krabice",Produkty Bez pôvodnej krabice len s cieľom znížiť objem a hmotnosť, ak chcete uložiť prepravné náklady,Ale Bez pôvodného obalu, krabice s tovarom sa použiť super tvrdosť cartonsto balenie (ako je uvedené nižšie), uistite sa, že nikdy nebude mať rád.

Štítky: hračka transformovať, dale odpor, transformovať, aoyi, geek ponožka, 150 diecast, jurský svete indoraptor besnenie na lockwood esta, bmb, latexová maska, buldozér model.


( 1 Hodnotenie )

Počet