WEI JIANG Nové Plastové ABS + Zliatiny Akcie Obrázok Hračky Anime Deformácie Robot Model Auta, Film 4 Pohode Značky Chlapec Deti Hračka Dary

€11.48


Tam nie je ani jeden deformácie hračky je všetko kovového materiálu na trh , len časť zliatiny, ťažisko stabilné, viac flexibilné deformatiom . Náš robot prešiel CCC certifikácie(Čína Povinnej Certifikácie). Robot výška: 17-19 cm (Každý robot všetky majú podrobné veľkosti grafu.) Materiál: Vysoko kvalitného Plastu ABS + Zliatiny Nižšie ceny, rovnako vysokej kvality. Všetci máme v sklade teraz !

Package: Bez Pôvodnej Krabice.

Výrobky Bez pôvodnej krabice len s cieľom znížiť objem a hmotnosť, ak chcete uložiť prepravné náklady, takže je to lacnejšie, ako v pôvodnej krabici pár dolárov.Ale L ower ceny, rovnako vysokej kvality.

Ale Bez pôvodného obalu, krabice s tovarom sa použiť super tvrdosť kartónov, obalov (ako je uvedené nižšie), uistite sa, že nikdy nebude mať rád.

Milý môj najlepší priateľ, táto položka je vyrobený v číne, majú vysokú kvalitu a boli vypredané tisíce kusov V našej kamennej predajni, Všetkých 5 star pozitívnej spätnej väzby, a to je výrobcom na priamy predaj, všetky na sklade, vďaka; akékoľvek ďalšie otázky, prosím, povedzte nám opäť;

To je Anime séria (Zliatiny materiálu verzia) (Táto séria bez pokynov, ale veľmi ľahko deformovaný úspech)

Všetky produkty v našom obchode sa môže miešať! Maloobchod a veľkoobchod sú všetci vítaní! Neváhajte nás kontaktovať pre viac výbery! Žiadne Vyšetrovanie, pls, neváhajte a kontaktujte nás, naši bude odpovedať do 12-24 hodín najviac.

Štítky: hračka transformovať, predacon, kovové transformovať, transformovať, bruticus, weijiang, g1 transformovať, robot transformovať, auto robot transformovať, obrázok transformovať.


( 0 Hodnotenie )

Počet