Vonkajšie Kamery WiFi IP 1080P Bullet kamera Farebná Nočné Videnie Nepremokavé vonkajšie bezpečnostné kamery, wifi, smart IP kamera onvif

€29.44


Sú moje deti v bezpečí s babysitter?

To, čo je moje zvieratko robí, keď som preč?

Je môj domov bezpečné, keď som ďaleko od domova?

Teraz, s E_eye Bezpečnostné IP Kamera. Môžete sledovať v každej miestnosti vo vašom dome a udržať vašu rodinu.

Bez ohľadu na to, v kancelárii, alebo vziať na výlet, len sa z vášho mobilného telefónu a diaľkové ovládanie kamery voľne.

Vonkajšie Kamery WiFi IP 1080P Bullet kamera Farebná Nočné Videnie Nepremokavé vonkajšie bezpečnostné kamery, wifi, smart IP kamera onvif

Výhody:

【 1080P čierne svetlo nočné videnie] vyzýva IP kamera Vybavená Sony IMX307 čierne svetlo nočné videnie, senzor, s high-pass svetelný objektív, môžete tiež majú vynikajúce zobrazovanie účinok pri slabom osvetlení prostredia v noci. 【 Humanoidný detection] vyzýva vonkajšie kamery v Kombinácii s aplikáciou AI technológie v oblasti hlboké učenie, a cielená optimalizácia algoritmu, účinné filtrovanie neplatné alarmy, výrobu alarm presnejšie. 【 Jednoduchá inštalácia, jednoduché nastavenie] vyzýva Wifi fotoaparát Podpora napojenie na WiFi a káblové pripojenie, žiadne zložité rozvody, stačí pripojiť k zdroju stiahnuť aplikáciu, postupujte podľa pripomienka ak sa chcete pripojiť. 【 IP66 triedy vodotesný a prachotesný] vyzýva bullet kamera Pomocou dávkovacieho procesu a silikónový krúžok dizajn, dobrý vzduchotesnosť, účinnú ochranu proti prenikaniu prachu, daždi namáčanie, vnútorné a vonkajšie môže byť použitý. 【 Záruka] vyzýva Všetky fotoaparáty CE a certifikované podľa FCC s UL súlade,ak máte akékoľvek problémy, prosím kontaktujte nás, my vás budeme kontaktovať hneď ako to bude možné. Ponúkame Životnosť Technickú Podporu a 1 Rok Warrantly.

Popis:

N_EYE bol poskytuje najvyššiu kvalitu produktov do viac než 100 krajín na celom svete. Naším poslaním je, aby ste sa bezpečnejšie,vedy a technologických inovácií je používaný na zabezpečenie sociálnej rodiny bezpečnosti a urobiť každý život viac šťastný a stabilný.

Model: HC-C26X 2MP

Meno: 2 miliónov infračervené upozornenie inteligentný fotoaparát cloud

Fotoaparát: Snímač Typ Sony STARVIS 2 mpix 1/2.8 IMX307 CMOS

Minimálne osvetlenie: 0.01 Lux @(F1.4, AGC ON), 0 Lux s IR;

Uzávierka: adaptívne uzávierky

Objektív: 3.6 mm, M12

Svetlo stravovanie: 18 SMD-LED, infračervené svetlo

Deň a noc konverzie režim: automatické, automatické prepínanie noc infračervené nočné videnie

Infračervené osvetlenie vzdialenosť: 30 m (v závislosti od prostredia)

Kompresný štandard: video kompresný štandard, Smart H. 264

One-kliknite na položku konfigurácia: inteligentný konfigurácie, AP konfigurácie, manuálna okrem

Skladovanie rozhranie: Micro SD kartu (až 128 G)

Káblové siete port: podpora

Priemysel Black Technológie

Leskom farebná technológia rozšíriť farebný obrázok čas:

(Môžete vidieť farebný obraz aj za slabé svetlo)

Live Stream na Multi-zariadenia Podpora mobilného telefónu/tabletu/PC(Windows) zobraziť Jednoduchá inštalácia, tri kroky v objekte

Prevzatie APLIKÁCIE

(Android) Search "Neye3C" v android market alebo naskenujte kód QR na stiahnutie.

(iOS) Search "Neye3C" v App Store alebo naskenujte kód QR na stiahnutie.

Inštalácia Upozornenia

Skontrolujte napätie napájanie pred inštaláciou, a uistite sa, že napájanie je vypnuté. Prosím, formát TF karty pri používaní tohto výrobku je prvýkrát.

Inštalačná Príručka

Zapnutie ak indikátor svieti, čo znamená, že kamera je power-on.

Čaká asi 30 sekúnd, prístroj bude mať zvuk riadku"DingDing" ,a indikátor stavu bliká rýchlo. potom môžete nastaviť fotoaparát s odkazom na [Intelligent okrem] [Hot spot connection];

Ak tam nie je "DingDing" zvukové výzvy, a indikátor stavu bliká pomaly , potom, prosím, dlhé stlačte tlačidlo "Reset" tlačidla na 5 sekúnd, a počkajte, kým sa prístroj ak chcete odoslať hlasovú výzvu a stavové svetlo blikať rýchlo, potom ju nakonfigurovať.

Pridať do Neye 3C App

Comfigure v PC CMS Klienta

Čo je zahrnuté?

1X 1080P HD PTZ wifi Vonkajšie Kamery

1 X Skrutky pack

1 X užívateľská príručka

1 X NÁM adaptér

1 XSelf-obsiahnuté držiak

Štítky: ochrana bezpečnostné kamery, 360 fotoaparát stupeň, skryté kamery wifii, fotoaparát onvif, vták vonkajšie, android mobil, , fotoaparát vr, fotoaparát icsee, ip kamery, dahua poe.


( 5 Hodnotenie )

Počet