Non-slip Vaňa Papuče Mäkké Nôh Reflexná Masáž Topánky Móda Pláži Domáce Papuče Foot Relaxovať v Lete Anti-Celulitída Masér

€11.88


Nový Príchod Leta Masážne Papuče Pre Kúpeľ Domácnosti Reflexológia Nohy Masér

O MASÁŽ NÔH

Podľa teórie foot masáž v Tradičnej Čínskej Medicíne, odborný lekár obnovenie rovnováhy tela prostredníctvom manipulácie acupoints, ktoré miesto na koži, kde meridiánov povrchu. Nohy ponúkajú hustá sieť ako acupoints, alebo reflexných bodov, ktoré umožňujú nohy reflexologist na odblokovanie životná sila prúdi do každej časti tela, vrátane mozgu, o masáž na príslušné reflexné bod. Tento papuče platí táto zásada, robí reflexná masáž na nohy acupoints tlakom chôdza, čím sa zlepší zdravie ľudské telo a rôzne denné problémy. Ako je nespavosť,sub-zdravie,apatický, sedavý slabosť,zvýšené ukladanie tuku,atď. Nižšie je obrázok telo mapované na nohy.To manipuluje časť nohy, ktorá zodpovedá časti vášho tela, Masáže na nich bude zlepšenie toku energie, ktorá časť tela , čím ho do rovnováhy a presadzovať jej zdravom fungovaní.

Často kladené otázky Je materiál, Papuče veľmi ťažké, majú flexibilitu ? To je vyrobený nové PVC s dobrou pružnosť a elasticitu. Nie sú ťažké. Môžem vykúpať sa v týchto papučiach? Bude to sklzu? Sú triple NON-SLIP navrhnuté. Môžete si byť istí, nosiť ich pri kúpaní a vychutnať masáž nôh. Musím pite vodu? Áno, prosím, piť veľa vody, zatiaľ čo na sebe masážne papuče. Rovnako ako po masáž alebo reflexná liečba, piť viac vody, než je obvyklé pomôcť flush toxíny a odpad z nášho tela. Papuče sú tak lacné. Sú ZARUČENÉ a ako sa o ich kvalite? Samozrejme. Sú trvanlivé. A po ich prijatí, ak nie ste úplne spokojní, môžete vrátiť na vrátenie peňazí. Aké výhody to má oproti iným papuče a nohy massagers? Po prvé, sú reflexológia chodidla, masáž, ktoré môžu pomôcť telu relax a masáž. Po druhé, nie je problematické ako druhú nohu masér. Len nosiť, keď pôjdete domov. Užite si masáž, zatiaľ čo vy môžete robiť čokoľvek iné, čo chcete. Bude moje nohy pocit, ublížiť nosiť? Každý reaguje inak. Väčšina našich zákazníkov správa vysokú úroveň komfortu od začiatku. Niektorí ľudia si vyžadujú malú pauzu na acclimate na papuče. Ale nebojte sa, že je normálny. By som mal nosiť každý deň? Áno! Najmä pre tých, ktorí boli v podpätky, topánky, cvičenie, veľa práce pod vysokým tlakom, atď. Na sebe je terapeutické pre celé vaše telo. Môžem nosiť mimo? Áno. Sú odolné a ľahko sa čistí. Ak sú špinavé, stačí umývanie a štetcom jemne na odstránenie prachu a piesku. Potom nastavte ich na ich strane v dobre vetranom mieste.

PREKVAPUJÚCE FUNKCIE NOHY, MASÁŽNE PAPUČE 1.Zlepšiť cirkuláciu a Čistenie 2.Schudnúť, Rovnováhu a Harmóniu 3.Pokoj a Relaxáciu, znižuje účinky depresie a úzkosti 4.Pomoc s bolesťami hlavy a migrény 5.Zníženie krvného tlaku 6.Pomoc s ploché nohy a plantárna fasciitis 7.Pomôcť zmierniť príznaky PMS a menopauzy 8.Znížiť účinky edému u tehotných žien 9.Energiu a Omladenie, Zvýšenie Imunity 10.Zlepšiť spanie

Štítky: masáž krku, masáž shiatsu, ženy masážny olej, gouache masáž, testis prostaty masér, elektrické nohy masér, veľké masáž prostaty, massag, nohy spa, ka domáce papuče, papuče ženy.


( 3 Hodnotenie )

Počet