Plastové Formy na Betónové Dlažobné Dosky, Steny Kameň, Cementové Dlaždice "Loď, na Palube", Dlažobné Dosky Plastové formy NAJLEPŠIE CENY

€23.16


modname=ckeditor

Plastové Formy na Betón, Omietka Kameň, Cementové Dlaždice

"Loď, na Palube" Dekoratívne steny formy

Najlepšie Ceny

Cena za 1 kus alebo 2 kusy alebo 4 kusy

Model: Loď Stravovanie

Veľkosť: 500*200*35mm

Hrúbka forma je 2 mm (to je štandardná hrúbka)

Môžete si vybrať akékoľvek množstvo

Plastové formy na betón a omietku na dekoráciu stien . Môže byť použitý v interiéri aj vonku. Na interiérové dekorácie môžete použiť malty na báze sadry. Pre vonkajšie aplikácie , používať konkrétne riešenie .

PO CELOM SVETE ZADARMO POŠTOVNÉ!!!!

Sme schopní dodať tovar do celého sveta! Ak vaša krajina nie je v zozname, prosím, kontaktujte nás a my vám vyriešiť problém.

Veľmi dôležité!!

Pred liatím, uistite sa, že namažte formy.

(mydlo na báze riešenia nie sú povolené)

Plastové formy môžu byť použité 100 až 150 krát. Po každom použití, postihnuté miesto starostlivo opláchnite vodou a čistý, od betónových alebo sadry.

Popis: spredu povrch plastových tvar simuluje prírodného kameňa. Forma vyrábané vákuové tvarovanie plastov hrúbky 2 mm. Určené na výrobu ťažkých farebné betóne vibračnými odlievanie metódou. Pri vypĺňaní formulára nevyžaduje žiadne ďalšie zariadenia. S použitím kvalitného cementu, odporúča sa pravidelné čistenie formulára z betónu neodporúčame prepravu vyplnené formy v vyzretí betónu. Plastové formy môže byť Čierny alebo Šedý.

O nás

Sme výrobca maloobchodného predaja , tovaru z

priamo výrobcu , výrobca bol v

priemysel viac ako 15 rokov , pomoc pri nákupe

veľkoobchod dodanie , vysoká kvalita.

Používame len najmodernejšie vybavenie nemeckej výroby. V procese používame len vysoko kvalitného plastu.

Staráme sa o každého zákazníka, takže sa snažíme, aby sa tovar príde včas a kupujúci bol spokojný.

Cena bude veľmi konkurenčný.

Veľkoobchod sú vítané veľmi veľa, a zľava sa

veľmi významné , kontaktujte nás !

V PRÍPADE akýchkoľvek problémov ako parcela nie dodanie, poškodenie, alebo nie, ako opísať alebo akejkoľvek nie je spokojný, Prosím, kontaktujte nás, Prosím, nenechávajte negatívnu spätnú väzbu k nám, budeme odoslať alebo vrátenie peňazí, ak necháte negatívna spätná väzba znamená, objednávku, nemáme šancu robiť žiadne úsilie pre vás.

Ďakujeme, že STE!!!

Štítky: formy betónovou doskou, xio mi band 3, konkrétne okrajom formy, dragon korytnačka, veľké množstvo plesní betónu, formy betónu, starožitný cementové dlaždice, judo šport, vintage cementové dlaždice, srsť korálky.


( 0 Hodnotenie )

Počet