Módna Detská Bezpečnosť Booster Sedadlá Pás-Umiestnenie Prenosných Využitá, Autosedačky Šedá

€13.15


Popis:

Vysoko kvalitná polyesterová tkanina. Kabriolet a prenosné navrhnutý tak, posilňovacie lavice, je ľahké prejsť vždy, keď deti potrebujú zmena vozidiel, s pásom-určenie polohy udržuje sídlo v mieste. Stroj umývateľný, Veľmi ľahko sa čistí.

Funkcie:

【Quick & Easy je Inštalácia] vyzýva Každé dieťa bezpečnostný vankúš funkcie opasky a sloty, aby bolo jednoduché na inštaláciu a uvoľnenie.

【Multi-Purpose Vankúš] vyzýva Bezpečnostný vankúš s 5 bodový pás môže byť široko používaný na autosedačky, kočíka, domov, stoličky, atď. Majte dieťa/dieťa v bezpečí v pohodlí.

【Šok-absorbujú pad] vyzýva Dvojité kože hrubé opierky hlavy, hrudníka a rozkroku pad ponúka rozšírenú úroveň bočnom náraze.

【Nastaviteľný Popruh] vyzýva Nastaviteľný pás a ramenný popruh sa perfektne hodí ako dieťa rastie a upevnite tesne pre lepšiu bezpečnosť a bezpečnosť.

【Priedušná Textílie] vyzýva Oka povrchu ponúka v pohode, odvod vlhkosti pohodlie a podporu pomôcť udržať vaše dieťa v pohode a suché.

Špecifikácie:

Farba: Káva / Šedá / Modrá / Červená (Voliteľné)

Materiál: Polyester + PP bavlna

Veľkosť: 53 * 35 * 24 cm / 20.8 * 13.8 * 9.4 v

Pre Vek: 0-6 Rokov

Veľkosť balenia: 33 * 53 * 5 cm / 13 * 20.8 * 2in

Hmotnosť balenia: 450 g / 15.9 oz

Zoznam Balíkov:

1 * Detská Bezpečnosť Booster Sedadlá

Štítky: auto detail, darček darčeky dieťa, accessori pre auto, auto dobré, auto nálepky, star baby darček, auto nálepky, auto mustang, držiak do vozidla telefón, dieťa dieťa darček.


( 1 Hodnotenie )

Počet