LED Vianočné Svetlo Lampy sú borovicové šišky Rozprávky Svetlá na Vianočný Stromček String svetlo Vianočné Dekorácie Pre Domov Vonkajšie Strany

€2.83


LED Vianočné Svetlo Lampy sú borovicové šišky Rozprávky Svetlá na Vianočný Stromček String svetlo Vianočné Dekorácie Pre Domov Vonkajšie Strany Funkcie: 1. Opakované použitie: Vianočné led reťazec svetlá nie sú jednoduché na ohrev je možné použiť opakovane, a majú dlhú životnosť. Je ideálnym dekorácie na Vianoce, večierky a iné oslavy, a môže byť ľahko umiestnené alebo zavesiť na steny, okná, dvere a podlahy. 2. Teplé biele svetlo: rôzne zložité svetelné farby vytvoriť pocit teplej bielej farby. Noc efekt je živý, tvar krivky je prirodzené a živý. 3. Robustné a odolné: lampa má dlhšiu životnosť, a prísne inštalácie je lampa guľôčok nie je ľahké spadnúť. Popis: je To krásne a romantické Vianoce led reťazec svetlo, vhodné na Vianoce, strán, svadby, záhrada, rodinné, park. Špecifikácie: Shell materiál: medený drôt Vstupné napätie: 4.5 (V) Napájanie režim: batéria (nie je súčasťou) úroveň Ochrany: IP55 Osvetlenie: teplá biela Balík Zahrnuté: 1 sada * Vianočné led reťazec svetlá Poznámky: 1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: zberateľ položka naruto, college tašky polestar, zberateľ turbo is200, college tašky mužov slim, college taška nastaviť kitty, college taška na cestovanie, zberateľ suzuki moto, zberateľ hliníkové rc, college späť pack mama.


( 1 Hodnotenie )

Počet