Motocykel Odtlačkový Pad Triple Tree Top Upevnite Horné Čelo pre Suzuki GSXR600 GSXR750 GSXR 600 GSXR 750 K6, K8 2006-2010

€4.95


Ekonomika Lodnej Dopravy:

Máme loď balík do 24 hodín po obdržaní jasné platby.

Máme loď na www.tantra-egypt.sk' adresu LEN. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v www.tantra-egypt.sk je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

Ak potrebujete rýchlo poštovné ,prosím, kontaktujte nás pre ďalšie poštovné pred jasným platby .

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkania cien.

Pomôžeme zákazníkov zaúčtovanie položky v Číne Príspevku Registrovaný Air Mail alebo Hongkong leteckou Poštou podľa zákazníkov krajiny. Takže doba dodania je zvyčajne 20 - 35 dní. Ak je niečo, oneskorenie v procese prepravy, bude to trvať 35-45 dní delivere ihe položka k zákazníkom. Návrat Plicy:

Všetky výnosy prijaté. Väčšina byť nové v pôvodnom obale.

Vaše, by mali kontaktovať nás a to do 30 Dní po obdržaní tovaru.

Vrátenie daný ako Peniaze Späť, alebo vymeniť.

Návrat poštovné hradí váš kúpiť spätná Väzba: Prosím, zanechajte nám 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie(DSR) z 5stars po prijatí položky.

Prosím, kontaktujte nás pred odchodom nás negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu , komunikácia sa môže vyriešiť 99.9% problémov, sme starostlivosti pre každého zákazníka.

Ak odídete od nás žiadne neutrálne alebo negatívne spätné väzby bez akejkoľvek komunikácie s nami ,sme nebude nasledovať až vyriešiť akýkoľvek problém pre vás . (Pretože www.tantra-egypt.sk zvážiť všetky neutrálne odozvu ako negatívnu spätnú väzbu ,nebudú odstránené žiadne ďalšie).Dúfam, Že Sa Na Vašu Spoluprácu. Vďaka Za Pochopenie!

Štítky: Gsxr 600 k5, Gsxr 750, gsxr600 k8, bočné suzuki, a to, Gsxr 1000 k6, suzuki gsx r k6, suzuki gsxr 1000 k7 k8, suzuki vitara, suzuki gsxr 600 k5, odtlačkový gsxr.


( 3 Hodnotenie )

Počet