Redukčný Gél Sprej na Chudnutie, ako schudnúť Rýchlo Chudnutie Sprej Lenivý Chudnutie Jednoduché Chudnutie 10 ml Patch Minceur Productos Para Downlowd

€3.88


Chudnutie Sprej schudnúť Rýchlo Chudnutie Sprej Lenivý Chudnutie Jednoduché Chudnutie 10 ml

funkcia

1,Prírodné a bezpečné. Prírodný spôsob, ako schudnúť a udržať si zdravú telesnú hmotnosť. Toto je zložený zo základných živín skupín, ktoré zvyšujú metabolizmus a urýchľuje spaľovanie tukov.

2,Jednoduché použitie. Ak ste unavení z užívať doplnky, ktoré cítite závrat, úzkosť, zle od žalúdka, a svetlo na čele, náš všetky prírodné zmes poskytne riešenie! Len tento sprej na časť, ktorá ho potrebuje a masáž!

3,Bezpečný pre pokožku. Hydratačný a hydratačné, ľahko absorbovať, má veľký vplyv na chudnutie pás, nohy, ruky a spevnenie brucha, vyživuje pokožku, aby bolo hladké a ponuky, pomáha formovať pekné a atraktívne telo.

4,Spaľuje tuk a pomáhajú odstrániť cellulites. To by pomohlo viditeľne redukciu celulitídy, podporuje rýchlejšie spaľovanie podkožného tukového tkaniva, odstraňuje pretrvávajúce celulitídy napáliť preč nechcené tukové bunky a pracuje, aby sa predišlo budúcim zvýšené ukladanie tuku a celulitídy reoccurrence.

5,Viac vhodný pre ženy

ďalšie informácie:

Zloženie: Peach blossom, Kudingcha, sladkého drievka, cassia osiva, lotosový list, rôzne rastlinné extrakty

Kapacita: 10 ml

Účinnosť: Po aplikácii a absorpcie, to môže urýchliť metabolizmus

Ako používať: Po prebudení, nastriekajte produkt na brucho na prázdny žalúdok, masáže, kým sa úplne vstrebáva, aplikovať masáž opäť pred spaním

Poznámka: Nie je k dispozícii pre tehotné ženy

Pripomienka: Tento produkt má malú kapacitu, odporúčame kúpiť viacero dlhodobé použitie účinok je lepší

Obsahuje: 1 x redukčná sprej

Štítky: kvet čaj, lotus semien 5, blush broskyňa, škorica rastlín, cleaner mp, móda patch, malé lotus semená, veľké lotus semená, ecovacs deebot ozmo 930 filter, kožené patch na opravu.


( 0 Hodnotenie )

Počet