BYEPAIN Vlásie Čistenie Topánok Kefa s Koňom Vlasy Štetiny pre Topánky, Topánky a Iné Kožené Starostlivosť

€3.53


RM17744605850330961 O Produkte:

1. Cestovanie Šetrné Rozmery (L x W x H): Cca. 10.6 x 4.8 x 4,5 cm. Bezpečný Materiál: 100% mongolskej Vlásie, drevená rukoväť.

2. Ohromujúci kefy na mäkké prírodné mongolskej vlásie robustné Mahagónového dreva rukoväte.

3. Bez námahy odstraňuje prach a zvyškové nečistoty z vašej obľúbenej kožené topánky, topánky, bundy, a dokonca aj furnitures! Funguje perfektne s žiadne spreje, peny, gumy a súpravy na čistenie

4. Kefa celej obuvi/boot energicky pomocou vlásie lesk kefku po použití obuvi poľština.

5. Zmiesť všetky prebytok poľský, takže len malý film na vonkajšej strane topánky.

Funkcie:

---Materiál: Vlásia

---farba: hnedá

---hmotnosť:81g

---Dĺžka: 10.6 cm; Šírka: 4.8 cm; dĺžka Vlasov: 2.8 cm

Špecifikácie:

-Prírodné Jemných Chlpov bude ponúkajú najlepšiu ochranu pre vaše kožené výrobky.

- Mäkký štetec, ideálny pre koža starostlivosť a nárazníkov, ako je obuv, kožená sedačka, rukavice, oblečenie, tašky, a ďalšie.

- Pravý štetiny s robustná konštrukcia, vypracovať vyhotovenia, nie je ľahké zbaviť.

- Ideálny na čistenie a udržiavanie jade keramiky, dreva a rezbárstvo a antickej zbierky, ako umelé orech, olivový, atď.

- Lepšie leštenie a nárazníkov s týmto štetcom, rozšíriť služby čase články.

- Zavesiť na suchý vzduch so štetinami smerom nadol, aby sa zabránilo poškodeniu drevená rukoväť.

-Jedinečný konkávne konštrukcia z bukového dreva, rukoväť je Anti-Sklzu, Robustné, Pohodlné, Keď Priľnavosť a Efektívne v Leštenie.

-Zvýšená ergonomická rukoväť drží si ruku z cesty, aby sa zabránilo zraneniu, pomôcť fanúšik rýchlo a ľahko.

-Ľahké držanie, veľkosť umožňuje používanie v stiesnené priestory, ako automobiloch alebo kĺbov kožený nábytok.

Package zahrnuté:

1Pcs*Kôň Sušič Obuvi Kefy

O Naše Služby

1.Snažíme pre našich zákazníkov'satisfaction. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte a napíšte naše služby odborníkov. Odpovieme vám do 24 hodín(vylúčenie sviatky). Ak žiadna odpoveď do 24 hodín, prosím, skontrolujte spam vo vašej e-mailovej schránky.

2.Veľmi ceníme vašu POZITÍVNU spätnú väzbu. Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez akejkoľvek komunikácie s nami. Naším cieľom je poskytovať DOBRÉ Služby Zákazníkom. Preto sme sa vždy snažiť vyriešiť akýkoľvek problém, ktorý máte.

3.Prosím, nenechávajte negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, ak máte nie prijímať položky do 30 dní. Pretože sme sa zmienili, dodacia lehota opakovane.

4. Kupujúci sú reponsible za akékoľvek dane, alebo daň vyberať ich krajiny

O Platbu

1.Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor Escrow.

2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, Prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

O Zásielke

1.Tovar vám bude dodaný do 1 až 3 pracovných dní po plnej úhrade. (Upozornenie: nezahŕňa víkendy a sviatky)

2.My len loď, aby potvrdil, www.tantra-egypt.sk adresy. Vaše www.tantra-egypt.sk adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3.Zvyčajne sme loďou po celom svete cez Leteckú Poštu Poštové doručenie. tento medzinárodný poriadok, môže trvať dlhšie, aby sa dospelo, Normálne zásielky na celom svete sa používa na trvať 10 až 30 pracovných dní, vylúčiť Sat & Sun.

4.Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote 35 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Vracia & Náhrady

1. Ponúkame 14 dní vrátiť politike. Prosím, kontaktujte nás, a to do 14 dní od dátumu, kedy dostanete vašej objednávke, ak by ste sa chceli vrátiť.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍ opýtajte sa nás na spiatočnú adresu, predtým však poskytnúť konkrétny dôvod pre návrat a vaše POUŽÍVATEĽSKÉ ID.

3. Vrátime Sumu Platby pre presné položka, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene. ALEBO si môže vybrať, či sa majú náhradu.

4. Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady vrátených produktov.

RM17744605850330963

Štítky: borovica obuvi, topánky drevené nosidlá, tvar obuvi, topánky strom pre mužov, rozšíriť obuvi, čistenie drevených, topánky strom dreva, plastové obuvi strom, cedar obuvi strom, topánky strom drevené.


( 0 Hodnotenie )

Počet