Sluchadla 206 Audifonos Pre Starších Hluchota Zvuk, Zosilňovač, Nastaviteľná Digtal Načúvacie prístroje Prenosné Pre Starších Občanov

€17.81


Sluchadla 206 Audifonos Pre Starších Hluchota Zvuk, Zosilňovač, Nastaviteľná Digtal Načúvacie prístroje Prenosné Pre Starších Občanov Dropship

Funkcia:

1.KRIŠTÁĽOVO čistý ZVUK: S náš sluch zosilňovač tlmenia hluku budete počuť krištáľovo čistej digitálnej kvalite zvuku s menej ako 1% skreslenie, nízka hlučnosť, s 8 kanálov vrstvený potlačenie šumu technológia, táto pomoc je majster pomer signálu k šumu.

2. ŠTYRI POČÚVANIE PROGRAMY: (normálna, hlučné, outdoor, stretnutie), - zabezpečiť, že môžete počuť na vaše najlepšie bez ohľadu na to, akej situácii sa nachádzate.

3. JEDNODUCHÉ POUŽITIE A POHODLNÉ FUNKCIE: Náš sluch zosilňovač navrhnutý audiologa je ľahké, odolné a pohodlné na nosenie v oboch ušiach. Poznámka: Tento PSAP prístroja sa neodporúča pre osoby s ťažkým alebo hlbokým sluchom, táto položka obsahuje iba jedno zariadenie.

4. PREČO si VYBRAŤ NÁS: Low-spotreba,Inteligentný čip, Inteligentná digitálna redukcia šumu--Identifikovať jazyk a hluku, vyberá z požadované zvuky z kakofónii nahlas, konkurenčné zvuky, môžete počuť vtákov znova!

popis:

* Optimalizované Pre Spracovanie Zvuku

* Prijímač-V-Kanál Dizajn

* Stredný výkon

* Nízky prúd cunsumption

* Vysoká kvalita sluchu skúsenosti

* Ovládanie Hlasitosti

* Batérie dvere ako ON-OFF vypínač

* Použitie 13A batérie

* Rozmery: 26.6x12.4x8.6 mm

FQA:

FQA:

1: Ako znížiť spätnú väzbu/pískanie na toto pojednávanie zosilňovač?

Odpoveď: ①. Zabezpečiť Uchu Dome pohodlne vojde do vašej zvukovodu, aby zosilňovač je occlusive do kanála, ak je príliš voľné, nahradiť väčších ucho dome.

② . Prosím, uistite sa, že ťahanie linka je nižšie a tlačidlo hlasitosť/dial je vyššie, keď ste na sebe, nosiť prístroj správne.

③ . Sústruženie dole objem pred vložiť zosilňovač do kanála.

2. Zosilňovače zvuku nemôže pracovať/zastavenie/nie je počuť zvuk?

Odpoveď: ①. Zmeniť novú batériu, počkajte 2 minúty pre úplné voliteľné pre novú batériu.

② . Ucho dome alebo zvuk trubice blokovaný ušného mazu, prosím, použite čistiaci štetec na čistenie uší dome a zvuk trubice.

③ . Prosím, nahradí vosk filter ak sa zastaviť vypočutie zvuk.

④ . Zmeniť vosk filter a čisté/mozgov earplug pravidelne.

3. Čo ak problém stále nie je vyriešený?

Odpoveď: obráťte sa, Prosím, on-line služby zákazníkom v čase. Náš pracovný čas je 9:00-18:00 Čína čas. Budeme odpovedať okamžite, keď vidíme vašu správu.

4.Prečo By Som Si Mal Kúpiť Dnes?

Odpoveď:strata Sluchu môže spôsobiť predčasné demencia, alzheimerova choroba a depresia. Mnohí ľudia sú tvrdohlavý a čakať dlhšie, než by mali mať pred nákupom hearing aids, a to náklady na ich veľký čas! Nenechajte sa tejto osoby! Predstavte si, že úsmev na vašej rodiny tvár, keď sa budete počuť každé slovo z rozhovoru!

Štítky: výkonný zosilňovač sluchu, PEUGEOT, občan corso eco drive hodinky, citizen hodinky, kochleárne, pomoc počuť, peugeot 307 zariadenia, sluchadla, pomocné bluetooth, nokia x71, phonak.


( 0 Hodnotenie )

Počet