Doprava zadarmo MR104 MR105 MR115 MR117 MR126 MR128 MR148 R188 Zirconia s klietkou plnou loptou keramické ložiská

€5.36


Špecifikácie:(608 CE) Klietky: PTFE Gule: ZrO2 Keramické Vnútorné/vonkajšie pretekov: ZrO2 Keramické Farba: Biela Guľa: ZrO2 Keramické Tesnenie krytu:PTFE Vnútorné/vonkajšie pretekov: ZrO2 Keramické Farba: Biela

Funkcie:

- 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné .

- Hlboké drážky plný keramické guľkové ložisko.

- Pretože jedinečné keramické materiály,

vacuum oil-free self-mazacie majetku,

v ultra-high vákuu,

zirconia keramické ložiská môžu prekonať obyčajný ložisko nemôže uvedomiť, že problémy mazanie.

- S odolnosť proti korózii, studenej odolnosť, odolnosť voči stresu na tlak,

malé elastické, tepelná vodivosť, nízka hmotnosť,

výhody malý koeficient trenia.

1:výhody zirconia keramické ložiská: hladký rotácia, odolnosť voči korózii, bez hrdze, oleja-free self-mazacie, nemagnetické, izolácia, vysoká teplota.

2:Nevýhody: nízka nosnosť, inštalácia a používanie nestabilné, pretože vysoká presnosť ložiska do prachu a nečistôt, bude.

3: Môžeme poskytnúť v Číne, najlepšie keramické ložiská, ale preto, že je keramická, neplatí pre všetky príležitosti. Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte ma v čase.

Vziať 608 ako príklad:

608 CE

Medzinárodné Kupujúcich - vezmite Prosím na Vedomie: neposkytujeme dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovacieho obdobia v jednotlivých krajinách, ktoré môžu ovplyvniť to, ako veľmi sa váš produkt je začiarknuté. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromaždené v čase dodania tovaru. nebudeme uhradiť náklady na dopravu na odmietol zásielky. prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel. ·Vaše otázky bude odpovedať v priebehu 12 hodín ·Ak je niečo, čo môžeme pomôcť.pls kontaktujte nás. ·Budeme vás informovať, ak potrebujeme viac času na prípravu. ·Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. ·Budeme kontrolovať tovar starostlivo pred odoslaním. · Prosím Pozrite sa na svoju adresu opatrne pri spracovaní objednávky..My len loď na potvrdenej objednávky adresy. (Ruskej priateľmi potrebné napísať svoje meno a priezvisko,alebo sa nemôže prijímať pozemok.) ·SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. ·Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím pomôcť opustiť "Pozitívnu spätnú Väzbu" a "5 Ideálny Hviezdy" pre nás, keď dostanete vaše položky a my vám urobiť to isté pre teba. Vďaka vopred!To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich! Pri objednávke, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 5 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Štítky: ložisko mr105, 6200 ložisko, ložisko mr115, bicykel 6902 keramické ložiská, priechodka oválne, 20x42x12 ložisko, Zirkónmi, 19x30x7 ložisko, 606 ložisko, 4x10x3 keramické ložiská.


( 1 Hodnotenie )

Počet