Ženy Lolita Tylu Spodnička Vintage Swing Tutu Sukne Elastický Pás Hoopless Underskirt Cosplay Volánikmi Krinolína Zhonu

€7.35


Popis:

OOTDTY

Funkcie:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Vysoká strede zúžený, široký elastický pás, opuchnuté tutu sukne, pevné candy farby, nad koleno dĺžke, dvojitá vrstva skladaný dizajn.

Elastický pás. Môžete upraviť pasu podľa vášho pása. Pridajte spodnička na základe, vyzerá veľmi opuchnuté a väčšie.

Bez bránka, nadýchané sukne, poskytovať dobrú oporu a tiež majú určité mäkkosť na displeji sa vaše šaty volánikmi prirodzene.

Ideálny sprievod na nosenie pod svadobné šaty, plesové šaty, nevesta šaty, ples šaty, princezná šaty, večerné party šaty, atď.

Vhodné pre halloween, veľké rave party, sprievod, kostýmy, tempomat, tanec, balet, jazz a ťuknite na položku, narodeniny a iné slávnostné príležitosti.

1 spodnička len, ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie sú zahrnuté!

Špecifikácia:

Materiál: Polyester

Veľkosť:Jedna Veľkosť Pás:56 cm-98cm(22.04 inch-38.58 palcov) Dĺžka:40cm(15.74 inch)

Voliteľná Farba: Béžová, Čierna, Tyrkysová Modrá, Káva, Champagne, Neon Zelená, Zelená, Ruža Červená, Nahé Ružová, Oranžová, Ružová, Fialová, Červená, Kráľovská Modrá, Obloha Modrá, Biela, Červené Víno, Levandule, Fialová, Žltá, Navy

Množstvo: 1 ks

Teplé riadka:

1.Ázijské ľudí veľkosť je 1 alebo 2 rozmery menšie ako Európske a Americké.

2.Vezmite prosím na vedomie, že nízke teploty umyté,nepoužívajte bielidlá a miesto pod sálajúce slnko na pomerne dlhú dobu.

3.Ako rôznych metód merania,nastane 1-3 cm odchýlka o položkách,uistite sa prosím, že to je v poriadku pre vás pred objednaním.

4.Z dôvodu rôznych monitory a svetlo lampy,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky,naozaj ďakujem vám za pochopenie!

Balenie obsahuje:

1 x Spodnička(bez maloobchodného balenia)

Štítky: opuchnuté sukne, extra načechraný spodnička, costume, lolita underskirt, lolita, black underskirt, tutu sukne, krátke sukne sexy lady pevné mini sukne, spodnička žena, tutu ženy.


( 1 Hodnotenie )

Počet