100KS Vysoko kvalitný Univerzálny mobilný telefón ozdobná šnúrka na uniforme krk pre samsung/huawei/xiao smartphone

€288.63


***POZNÁMKA: (Prosím, prečítajte si to pred použitím ho)***

1. Prosím, vyčistite povrch dôkladne pred pripojením tlačidlo na spodnej časti.

2. Prosím, nepoužívajte ju za prvých 48 hodín.

3. To NIE je práca aj pre matné prípadoch, kvapalné silikónové prípadoch.

4. Nemožno priamo použiť na sklo prípadoch, keramiky prípade , Ak si telefón prípade je sklo, keramika prípade, prosím zanechať správu, ak chcete získať Transparentné lepidlo vložiť . (Ak žiadna správa, popruh príde bez transparentné vložiť)

Hľadáte nové ozdobná šnúrka na uniforme, šnúrka telefónu, telefón majiteľa, ID odznak s ozdobná šnúrka na uniforme, telefón stáť, alebo všetky druhy telefón prípadoch pre ochranu? je niečo lepšie, čo potrebujete. Tento odnímateľný mobilný telefón ozdobná šnúrka na uniforme je ideálnym riešením pre každého, kto potrebuje, aby jeho alebo jej telefón, bezpečné a chránené počas takže je okamžite dostupné. To môže byť použitý pre ženy a mužov, starcov a mladé, zdravotné sestry, učitelia, novinári, fotografi a športových fanúšikov. Je výhodné, keď ste pešo, cestovanie, jazdy, jazda na bicykli, pohovory, v metre alebo na schôdzi. Je to aj nepremokavé spôsobom, keď idete von na plavbu.

Čo sa vo vrecku.

Telefón ozdobná šnúrka na uniforme * 1pcs

Kovové Tlačidlo s 3M lepidlo* 2 ks

náhradné 3M lepidlo*2 ks

Používateľská príručka*1

Taška PE balíka.

Štítky: šnúrka telefónu, kovové šikovný popruhy, smarphone xiao 9s, hélium kovov, mijia, xgody x15s smartphone, univerzálny odnímateľný telefón ozdobná šnúrka na uniforme, vysoká kvalita lana, n9, micky xiao mi 9t.


( 0 Hodnotenie )

Počet