Cohiba Gadgets Cestovné Cigary, Cigaretový Prípade 3 Cigary Trubica, Držiak Kože, Tabak Humidor S Darčeka Prenosné Fajčenie Nástroj

€17.73


Popis:

Cohiba Gadgets Cestovné Cigary, Cigaretový Prípade 3 Cigary Trubica, Držiak Kože, Tabak Humidor S Darčeka Prenosné Fajčenie Nástroj

Stav : Úplne nové

Materiál : Koža

Veľkosť : 180*70*33 mm / 7.09" * 2.76" * 1.3"

190*97*33 mm / 7.48" * 3.82" * 1.3"

Čistá Hmotnosť : 105g / 0.23 lb

156g / 0.34 lb

Farby : 4 farby môžete vybrať, (Ako na obrázku zobrazené)

Kapacita : 2 / 3 cigary (max priemer: 24mm/ Krúžok: 60)

Balenie Obsahuje:

1 x Darčeková krabička

1x cigaru prípade(Cigary nie sú include)

Poznámka: Vzhľadom na vzduchu mail nariadenia, všetky zapaľovače sú prázdne, bez plynu, vyplňte, prosím, do paliva pred štrajk oheň.

Zákazník Sevice:

Ak budete potrebovať pomoc s nákupom alebo máte akékoľvek ďalšie otázky o akýkoľvek produkt, prosím kontaktujte nás cez live chat. Ak však nie sme online, pošlite nám, prosím, e-mail a budeme reagovať späť k vám do 24 hodín.

Informácie O Doprave:

Po www.tantra-egypt.sk potvrdil platby. Potom položky bude odoslaný do 1-2 pracovných dní. Ak máte akékoľvek otázky, prosím, buďte v kontakte s nami.

Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa, je správne, keď ste na mieste, starší.

Spätná väzba:

Milí Priatelia, vaša odozva je naozaj dôležité pre nás. Dúfame, že sme vám mohli poskytnúť čo najlepšie položiek a serivces.

Ak ste spokojní s našimi tovary a služby, prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 sa začína.

Ak máte akýkoľvek problém s našimi tovary a služby, prosím kontaktujte nás pred odchodom z spätnú väzbu, my sa budeme snažiť riešiť problémy a provice vám najlepšie služby zákazníkom!

Štítky: cohiba, ykpuii prípade cigár, prípade cigár, humidor box veľký, dlaždice gadgets, zlatá ryža, cigary box humidor, cínové pole cigár, vzduchový filter toyota prado, box cigár.


( 1 Hodnotenie )

Počet