MPO Čistiace pero Optický Cleaning Tool pre MPO Konektory One Push Akcie Optické MPO Konektor Cleaner

€15.71


MPO/MTP produkty sú hlavné pripojenie výrobku, aby si uvedomil, siete vysokorýchlostných požiadavka až 100G, oni sú široko používané v oblasti dátových centier s vysokou hustotou, jednoduchosť, hrať sa a zapojte funkcie, čistenie pre inštaláciu, údržbu, je životne dôležité, aby sietí výkon.

MPO jedným kliknutím cleaner je špeciálne určený pre MPO/MTP konektory a MPO zostavy. Jedným kliknutím cleaner poskytuje vysoký výkon s non-alkohol vysokou hustotou čistú handričku vo vnútri. To obrúsky znečistenie efektívne 12 jadier v čase, pre mužov i žien MPO/MTP konektory. One push prevádzky prináša skvelé pohodlie čistenie. Vlastnosti: Čistí všetky prach, olej, nečistoty účinne Ľahko sa čistí pre ženy aj mužov konektorov Smart a malé prístup k vysokej hustote panel Ľahko čistiteľné, one push prevádzke Viac ako 600 krát čistý kus. Čisté MPO Konektor, adaptér, kovanie Špecifikácia: Aplikácie: MPO MTP Kompatibilné Konci Tvár: Ploché a/alebo 8 stupeň, s oboma vodiace čapy a č pin Rozmery: 211*57*15m Čistenie krát: 600+ kus

Štítky: server supermicro, headset yealink, 10gbe, prepínač fibra priemyselné, moxa valček, obchodné darček pero, optický striptérka, optické vláknové čistenie, gsm vstup výstup, mikrotik routerboard.


( 1 Hodnotenie )

Počet