Loft vintage prívesok svetlá 3 Hlavu Železa Kladka Jedlo Žiarovka E27 110-240V Bar Kuchyňa Domáce Dekorácie Edison Svietidlá, Osvetlenie

€81.51


>>Ponúkajú produkt

Priateľské Tipy:

Odpoveď:Ak si kúpite dva alebo viac nášho tovaru (vrátane dvoch), kontaktujte nás, prosím,môžete získať ďalšie 3% zľavu;

B:A v našom obchode má dvakrát nákup záznam o zákazníkov v budúcnosti kúpiť, kontaktujte nás môžete získať 3,5% zľavu;

C:Ak máte akékoľvek otázky, obráťte sa na nás, pomôžeme vám vyriešiť problém, ďakujem!

>>Špecifikácie výrobku Ideálny domov jedálenský dekor. Typ projektu: Tri Vysúvacie Výťah Osvetlenie Odtieň farby: black; Svetelný zdroj: E27 Edison žiarovky alebo LED ( nie vrátane žiarovky) Linka dĺžka: 2 m, Napájanie: AC Napätia: 90-260V Body materiál: železo Priestor fit: obývacia izba, spálňa, bar atď. Poznámka: produkt scény graf sa používa len na scénu simulácie. Ako na skutočnej veľkosti výrobku, prečítajte si prosím parametre. Ak sa rozhodnete pre distribúciu zdroj svetla, dáme vám distribúcia obrázok zdroj svetla! >>Obrázok displej veľkosť Produktu termín: Poznámka: drahý priateľ. Tento výrobok je dodávaný s ST64 teplé svetlo žiarovky v predvolenom nastavení. Ak potrebujete biele žiarovky. Kontaktujte, prosím, zákaznícky servis, alebo zanechať odkaz v poradí, že biele svetlo žiarovky sú povinné. Potom by som vám St64 4W biele svetlo, žiarovka (ako je zobrazené na obrázku nižšie). 1: High-kvalitné maľovaný strop doska 2: Rafinované čierny kotúč 3: 3C certifikácia drôtu 4: Dve kolieska ťažkých kovov loptu 5: Vintage kovové lampy hlava 6: Železo, farby odtieň 7: Edison retro žiarovka Svetla zobraziť vypnite svetlá Pozrieť a vypnite svetlá pri Pohľade na svetlá

Platba:

Medzinárodné Kupujúcich-Vezmite Prosím Na Vedomie,

Odpoveď :Import dutiesm dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu .Tieto poplatky sú kupujúceho

zodpovednosť.

B :Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou.

C :Prosím, kontaktujte nás, ak máte problém s platením.

Zásielky:

Odpoveď :tovar zasielame balík von do 1-5 pracovných dní po platbe jasné.

B :Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Kupujúci sú zodpovední za tieto poplatky.

C :My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho Lodné addres

D :SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť,

najmä počas prázdnin

E :Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka.

Návrat & vrátenie peňazí:

Odpoveď :Máte 7 dní, kontaktujte nás a máte 30 dní na vrátenie to od dátumu doručenia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve na viac ako 7 dní, je považovaný za používaný, a budeme nezverejní vaše položky.

pre vrátenie peňazí alebo výmenu.

B :Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom balení, a musíte nám poskytujú špecifické dôvody pre návrat prepravné číslo zásielky.

C :vrátime do pôvodného stavu veci a vrátiť sa Vrátane všetkých komponentov a príslušenstva, po

kupujúci a predávajúci zrušiť transakciu. Alebo môžete vybrať možnosť to zmeniť.lacement.

Prosím neotvárajte spor bez akejkoľvek komunikácie , je to nespravodlivé pre predávajúceho . radi by sme vám pomôže vyriešiť problémy,ďakujeme veľmi pekne!

Spätná väzba:

Odpoveď :Milí kupujúci, vážime si vášho podnikania, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím miera podrobnosti transakcie (Podrobné Hodnotenia Predajcu) na www.tantra-egypt.sk s" IDEÁLNY 5 STARS " a odísť.

B :Náš pozitívnu spätnú väzbu.Tiež sme sa urobiť to isté pre teba.

C :Ak nie ste spokojní s transakciou z akéhokoľvek dôvodu, prosím, nenechajte sa rýchlo opustiť, negatívny/neutrálne spätnú väzbu.

D :Sme tvrdo pracovať, aby sa uistite sa, že www.tantra-egypt.sk Zákazníka 100% Spokojní a vyriešiť všetky problémy za vás. Veríme, že thateverything by mohol byť vyriešený prostredníctvom komunikácie. Sme tu budú ponúkať najlepšie služby pre vás.

E :Vzhľadom na časový rozdiel, niekedy nie je odpoveď na informácie včas, ale všetky e-maily a SMS bude odpoveď do 1 pracovného dňa.

>>Úvod Obchod

Vážení zákazníci, vitajte na našej HuoHui Obchodu.

Náš obchod sa vždy udržať pojem kvalita prvý, služba prvý, prvý zákazník.

Vždy sme verili, že zákazníci sú Boh, a slúži našich zákazníkov je našou povinnosťou.

Zákazníci môžu použiť najlepšiu cenu kúpiť najvyššiu kvalitu, najlepšie služby osvetlenie výrobky je náš cieľ.

Dúfam, že zákazníci môžu mať príjemný zážitok z nakupovania. Ďakujem vám veľmi pekne.

Štítky: pre domáce, kuchyňa lampa, lampa prívesok, 16100 ložisko, recharable závesné lampy, syn lampa, glamour prívesok na čítanie, lamparas techo, 3d jeleň lampa, prívesok svetlo cemente.


( 1 Hodnotenie )

Počet