USB 3.0 Pevný Vodič PCB Dosky HDD PCB / MQ02ABF100 / G3686A P368618 A3686A FKN9HM

€11.58


Detail produktu:

Hlavný Kontrolór IC: 88I9417-BIP2 (Oboch IC je kompatibilný so sebou)

HDD Motor Kombinovaný IC: L7289 (Oboch IC je kompatibilný so sebou)

Rada Číslo: G3686A (uistite sa, že vaše pôvodné PCB dosky číslo je rovnaké ako naše PCB)

PCB číslo je na palube ,č o biely štítok ,Máme ho označili v hlavnom obrázku. Prosím, skontrolujte si ho.

kupujúci čítanie!!!

1.Tieto dosky sú používané, sú Tam nejaké škrabance a prach na palube ,je normálne, že pre staré dosky,ale doska komponenty, ktoré neboli poškodenia , rozhranie neporušil.ak nemôže dôjsť k zámene prijať staré dosky ,aby sa predišlo sporom , pls donot ho kúpiť .

2. Všetky PCB boli testované pred odoslaním. Ak PCB je poškodený počas prepravy, prosím informujte nás ihneď po vašom ho dostal.

3. Ak si nie ste istí, PCB je kompatibilný s vaším HDD alebo nie. Prosím, kontaktujte nás

Veríme, že každý zákazník, ktorý nakúpi doska má určité opravy technológie, pretože niektoré dosky s obvodmi môže rozpoznať pevný disk priamo na disk, každý disk tela a jeho pôvodný palube sú jeden na jedného, ktoré je BIOS čip. Preto, BIOS čip starého doska (to je zlá rada") musí byť vyrobený. Prechod na nové dosky tak, že jednotku pevného disku môžu byť identifikované. Pevný disk dosky s obvodmi ponúkame na predaj sú označené BIOS žetónov.

Potvrďte prosím, či to je problém, pred nákupom doska! Vzhľadom na pevný disk zlyhanie je zložitejšie, a nie nevyhnutne pevný disk problémy je, že problém dosky, doska na povrchu sa zdá byť nejaký pevný disk nefunguje, ale je vlastne disku zlyhanie, alebo dve chyby existujú, Preto, nemôžeme zaručiť, že váš pevný disk bude môcť spustiť normálne po zmene do nášho doska.

upozornenie:

No zase na elektrinu alebo dymu skrat alebo zlé rozhranie, je doska poruchy, iné podmienky doska zlé možnosť je veľmi malé, napríklad, keď na pevnom disku prácu rada teplo a teplú ruku. Na pevnom disku nie je zase na disku, disk je pomalé atď.

Výmena táto doska musí zmeniť BIOS čip na jeho vlastné. Odporúča sa, aby zváranie s teplovzdušné pištole. Ak nemôžete zvaru sami, odporúča sa, aby ste opravu počítača opravovňa mobilný telefón a spýtať sa odborníkov na zvaru to. Väčšina Seagate je návrat k systému BIOS čip. Západná časť doska nemá BIOS čipy, z ktorých mnohé sú na návrat do hlavného čip. Obtiažnosť je skvelé.

Poznámka: zmena systému BIOS čip upozornenie: zlé palube tejto BIOS (ROM) zváranie nadol, zváranie dobrá doska, pevný disk môže pracovať (dobrá rada je BIOS (ROM) na doske, tak vás trápia ju vziať nadol. "Pri zmene, dávajte pozor na smer slovo systému BIOS (ROM), neinštalujte zadnej strane, inak to bude horieť BIOS!!!!

Náhradné PCB len môže vyriešiť problém, ktorý je spôsobené PCB chybné a HDD poruchy nie sú vždy spôsobené PCB chybné. Tento PCB nie je zaručené, aby sa oprava vašej HDD.

Príznaky zlyhania:

Jednotka bude napájať až normálne (nie tikot zvuky, chyby atď.), ale nebude uznaná počítača

Jednotka bude napájať až normálne a správne rozpoznaný, ale bude správa veľkosťou 0 bajtov

Jednotka bude moc hore, ale správa SMART chyby boot: na Náhradné PCB nemusí riešiť vyššie uvedené problémy. Tieto problém je spôsobený tým, HDD firmware poškodený.

Štítky: m5stack core, nas, advantech prípade, na server, windows 1 usb, hd notebook, rada tnpa5335, y typ scrue ovládač, breadboard solderless, platne pevného st2000dm001.


( 1 Hodnotenie )

Počet