50pcs 0,3 ml hyaluronique pero Striekačku lip injection Ampoule pre hialuron pero pery výplň vrások, odstránenie vstrekovanie vody striekačky

€3.72


0,3 ml Hyalurónová filler Pen Neeldes Striekačku a Medicíny ihly Ampoule hlava pre hyaluron zbraň Vysoký Tlak vrások, odstránenie vody striekačku Brať lieky Ampoule Hlava Pre Hyalurónová filler Pen Zbrane Kyseliny Vstrekovanie Rozprašovač Proti vráskam Špecifikácia: Stav: 100% Zbrusu Nový Typ Položky: Hyalurónová filler Pen Príslušenstvo Funkcia:vrások,lifting tváre,kože sprísnenie,ect. Ihla Free Systém Vstrekovania Funkcie: 1.Ihla Zadarmo Mnoho ľudí trpí ihly fóbie. Naše Ihly Zadarmo Technológie zmierňuje ihly fóbie s ihlou-free vstrekovania. 2.Prakticky bez Bolesti Rýchlo injekciu menej ako 1/3 z druhej, micro ústie, a automatizované jar tlak, aby injekcie s 'SÉRA" takmer bezbolestné 3.Rýchle, jednoduché a bezpečné SERATM je jednoduché. To môže byť použitý u pacientov pre self-injekcie, alebo iné fyzické osoby môžu podávať injekcie predpísané lieky. 4.Žiadne Riziko Ihly-stick Zranenia eliminuje ihly-stick zranenia ako SÉRA je ihla-free, čím sa znižujú náklady na likvidáciu Eliminuje Krížovej kontaminácii 5.Tryska a adaptér sú sterilizované gama ožiareniu: sú jednorazové, čím sa eliminuje možnosť krížovej kontaminácii. 6.Dlhá Životnosť a Nízke nároky na Údržbu Neobmedzený krát, a to je riadený vlastným pohonom, jar. Poznámka: 1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas. 2.Prosím, nechajte mierne odchýlky na meranie údajov. 3.Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba z dôvodu na strane merania . Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás.

Štítky: hydra pero, kyselina hyalurónová filler pen, face filler, elektrické odstraňovač vrások, výplň pier, botox injekcie micro, výplň pre hračka, vstrekovanie veko, hialuronic kyseliny výplň pier, striekačku tip.


( 3 Hodnotenie )

Počet