HUISHI Šatku Moslimských Žien Bublina Bavlna Pevné Islamu, Moslimov Hlavu Šatku, Šály a Zábaly Žena Foulard Crinkle Cloud Hidžáb

€2.27


HUISHI Šatku Moslimských Žien Bublina Bavlna Pevné Islamu, Moslimov Hlavu Šatku, Šály a Zábaly Žena Foulard Crinkle Cloud Hidžáb

Popis Produktu

Materiál: Bavlna

Veľkosť: Dĺžka 180 cm(70inch), Šírka 70 cm(29 palcov)

Balenie: 1pc/poly v taške,alebo si môžete kúpiť darček poľa z nášho obchodu

ODM & OEM Service: Áno, s vynikajúcou kvalitou a konkurencieschopné ceny

Veľkosť a Farba Ručné meranie ,tam sú 2-5 cm chyba,prosím pochopiť, Ak máte nejaké obavy otázky, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis pred nákupom. Pretože displej a svetelné farby sa môžu mierne odchýlky,produkt farbu druh prednosť, obrázky pre referenčné účely.

O veľkoobchod

Vážený Zákazník,Sme továreň predávajúceho.Všetky výrobky, všetko skladom.Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo.

Pre drop shipping, prosím, kontaktujte nás, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Sledujte nás ešte vyššiu zľavu.Vďaka!

Milý priateľ, ak nechcete dostávať balík na konci času , prosím, kontaktujte nás montážou môžete zanechať komentár! Budeme odoslať ste nový balík alebo vám vrátime peniaze! Takže, prosím, láskavo pred odchodom negatívne komentáre! Vďaka za vašu láskavosť vopred.

O Platbu Platby Podpora: Escrow, Western Union, TT, Web Peniaze, Moneybookers, Kreditné Karty a Moneygram. Platba otázky: Keď neviete, ako zaplatiť, alebo platiť naraziť na problémy, navštívte, prosím: http://activities.www.tantra-egypt.sk/adcms/help-www.tantra-egypt.sk-com/pay_order.php O Zásielke potrebujeme 1-3 dní vybaviť zásielku po vaša platba bola overená. Hlavne sme prepravy do Číny Post Air Mail Express Dopravy .Dodanie poštou z Číny. Za normálnych okolností, dostanete k väčšine krajín potrebné 10-15 pracovných dní doba dodania závisí od destinácie a ďalších faktorov. To môže trvať až do 10 až 15 pracovných dní, podľa rôznych Colnej politiky každej krajiny a regiónu . Ak generované clá a dovozné clá, ktoré kupujúci znášať úhradu. Ak je vaša adresa nedoručila, aby dodaný .Ak vrátite adresu chyby spôsobené tovar musíme poplatok za dopravu. Veľkosť a Farba Ručné meranie ,tam sú 2-5 cm chyba,prosím pochopiť, Ak máte nejaké obavy otázky, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis pred nákupom. Pretože displej a svetelné farby sa môžu mierne odchýlky,produkt farbu druh prednosť, obrázky pre referenčné účely. Návrat&Vrátenie dane na základe osobnej hygieny na ochranu spotrebiteľov, za normálnych okolností nie akceptovať vráti len v prípade, ak kvalita nie je človekom škody. Vráti sa, Prosím, obráťte sa na zákaznícku službu, než sa vrátiť. O spätnú väzbu, Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, zanechajte nám 5-hviezdičkový chvály, vaše uznanie pre nás, to je veľmi dôležité. Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, kontaktujte nás pred negatívnu spätnú väzbu, budeme sa snažiť vyriešiť problém, až kým nebudete spokojní. Dobrá komunikácia je vždy najlepší spôsob, ako vyriešiť problém.

Štítky: hidžáb, shemagh, šatka hodvábna, spp hidžáb, bavlnená šatka, Vedúci zábal, hidžáb satin, faux pashmina šatky, hlavu šatkou, šátek nylónový.


( 2 Hodnotenie )

Počet