Pro 20ml vypadávanie Vlasov Podstate Rast Vlasov Sérum Derma Pokožku hlavy Intensive Ampoule Triple Roll Masér Rýchlo Vypestujte korienky vlasov

€2.32


Popis:

Podávaný s prírodnými zložkami. Obsahuje Houttuynia Cordata, ktorý pomáha zlepšiť vlasy hrúbka zložka.

Obsahuje Extrakt Zo Zeleného Čaju. Extrakt zo zeleného Čaju, ktoré sú užitočné pri prevencii vypadávania vlasov a podporujú regeneráciu vlasov. To je tiež užitočné v boji proti lupinám. Kofeín prítomný v zelený čaj tiež zabraňuje plešatosti tým, že blokuje DHT (Dihydrotestosterón) hormónu, ktorý je hlavnou príčinou plešatosti.

Anti-Hair Loss Vzorec. Tento obsahuje aj bylinky a spoľahlivé zložiek, ktoré spôsobuje pálenie pokožky, vedúce k vyššej metabolické procesy na bunkovej úrovni, čo spôsobuje intenzívne prietok krvi. Vlasové folikuly dostať extra výživu a kyslík znížiť vypadávanie vlasov a stimulujú rast vlasov počas liečby.

Bezpečné pre Neho a Jej. Rozvoj tohto produktu, sme sa uistiť, že zložiek podávaný tu na vlasy terapie, ktorá nie je obmedzená na žiadnu pohlavia. To funguje rovnako dobre na pokožku hlavy oboch mužov a ženy a dáva preukázané výsledky!Bezpečné pre Neho a Jej. Rozvoj tohto produktu, sme sa uistiť, že zložiek podávaný tu na vlasy terapie, ktorá nie je obmedzená na žiadnu pohlavia. To funguje rovnako dobre na pokožku hlavy oboch mužov a ženy a dáva preukázané výsledky!

Postavený v s 3 masážne valčeky. Postavený s tromi roll v zásuvke strane stimulujú pokožku hlavy pomôcť zdravej vlasovej pokožky starostlivosti.

Špecifikácie:

Typ:Triple Roll-on Masér

NET WT:20ml

Čas použiteľnosti:3 Roky

Veľkosť:10*3*3 cm

Pohlavie:Unisex

Aký Typ vlasov:Všetky aký typ vlasov

Package Zahrnuté:

1 x Trojlôžková Roll-on Masér

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 1-3 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

2.Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Vďaka za vaše porozumenie.

Štítky: padajú vlasy, dióda spp vlasy, arganový olej purc, žiarovka vlasy, 110cc quad, black bean prášok, olaplex, lsd kábel, keranique vlasové sérum, derma vlasy.


( 0 Hodnotenie )

Počet