Pajama Sada pre Ženy Sexy LeoPard Pyžamo Jar Jeseň Sleepwear Vyhovuje Long-Sleeve Domov Oblečenie Bežné Outwear 2Pieces Prekladané

€14.55


Pajama Sada pre Ženy Sexy LeoPard Pyžamo Femme Jar Jeseň Sleepwear Vyhovuje Long-Sleeve Domov Ležérne Oblečenie Odev Cartoon Vytlačené Pijama 2Pieces

Meranie V "CM"

(1cm=0.39 inch)

Veľkosť

Poprsie

Top Dĺžka

Rukáv Dĺžka

Rameno

Nohavice Dĺžka

Odporúčame

Hmotnosť (KG)

M

98

61

39

51

90

40-46

L

102

63

41

53

92

45-55

XL

104

65

43

55

94

55-63

XXL

108

67

45

57

98

63-70

Láskavo Poznámka:

1. Prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vzhľadom na rôzne meracie metódy a výrobné prevádzky. Ďakujem ^_^

2. Návrh Výšky a Hmotnosti je návrh z našich modelov, pre lepšie uchytenie, prosím vyberte si veľkosť podľa vášho vlastného merania.

O Veľkosti a Farby: 1. Prosím, aby 1-3 cm rozdiel, pretože rôzne metódy merania a výrobné prevádzky. 2. Vzhľadom na rozlíšenie monitora alebo ľahkosť a niektoré iné faktory, skutočnú farbu položky môžu byť trochu odlišné od obrázky, prosím, láskavo pochopenie tejto otázky farby, veľmi pekne vám ďakujem! O Platby: 1. Plná platba musí byť uskutočnená do 7 dní, ak miesto v poradí. 2. Kupujúci je zodpovedný za všetky dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine. 3. Akceptované spôsoby platby: v Súčasnosti môžete platiť pomocou Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi a bankový prevod. Viac možností platby budú k dispozícii na www.tantra-egypt.sk v budúcnosti. Akékoľvek ďalšie o platbu otázky, prosím, kontaktujte nás. O Poštovného: 1. Parcle a budú zaslané v priebehu 3-7 dní po vašu platbu, za normálnych okolností, to bude trvať 25-60 dni, aby sa dospelo. 2. pls požiadajte nás o pomoc, keď máte niečo, čo chcete zmeniť, ale akonáhle parcle sa poslal von ,by sme nemohli robiť nič, nič viac. 3. Medzinárodnej prepravy potrebuje dlhý čas, buďte trpezliví a čakať, môžete obráťte sa s nami kedykoľvek (s výnimkou nedeľu a štátny sviatok) pozemok môže byť náhodné poškodenie, vrátane zlúčenia, mimo tvar, aj stratil, prosím, láskavo pochopiť! Ak ste nedostali vašu parcle,alebo je poškodená,alebo chybné výrobky, prosím, poskytnite nám svoje fotky ako dôkaz,ak vec je pravda, dáme vám o spokojní riešenie, nebojte sa, ďakujem. O Priznaní: Našom sklade, bude kontrolovať vážne na kontrolu kvality, ak ste si vybrali nesprávnu veľkosť, alebo sa to nepáči, normálne sme poradenstvo nechajte si ho môžete predaj na váš priateľ, alebo dať svojich priateľov ako darček, ak pošleme vám omylom, dúfame, že sa vám môže dať nám šancu vyriešiť ho, ďakujeme.

Štítky: bunny pajama ženy, hot sexy pijama, sleepwear koberčeky žena, hodváb bol pyžamá, plavky, nastavuje dámske oblečenie strany, ženy vesta nastaviť, pajama, pre ženy pajama, pyžamo.


( 3 Hodnotenie )

Počet