Veľké Fázy Mesiaca Kolo Zásobník Živice Formy Polmesiaca Pol Full Moon Keychain Prívesok Silikónové Formy Živice Ornament Domova

€8.53


Ako De-formy: Obvykle, väčšina živice kusov by sa vysunie z formy ľahko. K dispozícii sú 2 metódy uľahčiť tento proces. 1. Použitie forma uvoľnenia, aby živice z držať formy, a to je skvelé pre predlžuje životnosť formy. 2.Po živice kusy sú úplne vyliečiť, zalejeme niektoré mydlovej vode do formy. Ako Vyčistiť a Uložiť Silikónové Formy: 1.Môžete umyť teplou vodou a mydlom alebo liehom, potom použite mäkkú látku na otrite čisté. Čisté formy po každom použití na udržanie lesku a rozšíriť formy života. 2.Prosím, obchod živice silikónové formy mimo dosahu priameho slnečného svetla a prachu. Špecifikácia: Typ Položky : Fáz Mesiaca Materiál: Eko-šetrné Silikón Farba:Číra Rozmery: Priemer 25 cm/10" Počet:1 ks.

Štítky: dutiny formy, tortu psa, cukor thrillz, vrstvený zásobník živice plesní, mesiac zásobník plesní, formy zásobník, moon star zásobník, vrstva zásobník, prívesok na formy, formy zverokruhu.


( 1 Hodnotenie )

Počet