Šperky Výrobu Nástrojov BenchMate Setter Plus Kameň Nastavenie Nástroja Univeral krúžok držiak Nastaviteľný krúžok upevnite

€236.15


Popis:

BenchMate Setter Plus; Kameň Nastavenie Nástroja, Univeral krúžok držiak Nastaviteľný krúžok upevnite

Rozmery: 270x180x50mm;

N W: 3.20 kg.

G W: 3.50 kg.

Jewelers, kameň zmeniť, a rytci pracovať rýchlejšie a aby jemnejšie šperky a ryté umenie s BenchMate Workholding Systému. Kameň Nastavenie, opravy Šperkov, spájkovanie a opracovania ešte nikdy nebolo jednoduchšie. BenchMate pripojí ľahko existujúcej lavičke v minútach a je postavený na poslednej. Ideálne pre krúžok kameň nastavenie.

Fotografie:

Platby

1. Platbu kreditnou kartou, moneygram, western union alebo bankovým prevodom(TT) je k dispozícii na www.tantra-egypt.sk. Ak chcete, aby ostatné platobné podmienky, pls, dajte nám vedieť, ako môžete zadať objednávku.

2. Plne platba musí byť vykonaná do 7 dní po uvedení vašej objednávky, inak bude objednávka neplatné alebo zruší systémom.

3. Uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby, adresa, psč a telefónne číslo pri vypĺňaní kupujúceho informácie.

Package

1. Všetky produkty budú starostlivo balené a dodávané v elegantnej case alebo obal alebo iný balík.

Doprava

1. Objednávka bude odoslaná do 1-7 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená.

2. Zadarmo doprava je zvyčajne v Číne post, a bude trvať 20 až 60 dní v závislosti od destinácie. Aj pls poznámka: balík by mal byť menej ako 2 kg, ak sa cez to, že kupujúci majú na dovoliť celý lodné náklady.

3. Kupujúci sú zodpovední za akékoľvek poistenie ,problémy a škody, ktoré spôsobené prepravnou službou takéto nehody, oneskorené alebo iné problémy. Okrem kupujúci by mal byť zodpovedný za akékoľvek dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine. A tovar bude Označená ako "dar" alebo "vzorka" pre vaše jednoduché colné odbavenie a menej poplatkov. (ak chcete vyhlásiť tovar ako ostatné položky meno, alebo určiť hodnotu na zákazku, prosím, informujte nás pri vytváraní objednávky)

Upozornenie: DHL/UPS/Fedex Express zvyčajne trvá približne 3-5 pracovných dní do cieľa. A to je asi tak 5-8 pracovných dní od EMS alebo TNT.

Zvyčajne Čína Príspevok Air Mail a Čína Príspevok Vzduchu Parcely trvá 7 až 60 dní na loď, aby na celom svete. Pls kontaktujte nás ak vás zaujímavé vyššie prepravu spôsobom, tiež sme schopní dať vám najlepšie riešenie na cene. Pošleme na ceste, ktorá je určite možné sledovať na príslušné webové stránky.

Návrat

1. Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v jednom týždni a musíte nás kontaktovať do 24 hodín od prijatia vášho nákupu.

2. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo. Man-made chyby nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

3. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

4. Pre všetky položky, prosím, zašlite prostredníctvom EMS alebo miestneho poštou pri zasielaní späť.

Spätná väzba

1. Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2. Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minútu, ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

3. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Vysoko Kvalitné Šperky, Nástroje a Vybavenie, Krúžok Nosidlá a Redukcia Krúžok Expander USA$ 159.99 /kus

Doprava zadarmo, Šperky, Nástroje Krúžok Nosidlá a Redukcia Krúžok zväčšovacieho prístroja 1 kus/veľa USA$ 279.99 /kus

Doprava zadarmo Vysoko Kvalitné Šperky Výrobu Nástrojov Mini Loptu Vise Štandardné Rytie Blok USA$ 116.99 /kus

Šperky Robiť Zariadenia HJ DZQ Maxset Rytec Ťažších Max Rytie Stroj pre Šperky USA$ 539.99 /kus

Doprava zdarma Gravírovanie Šperkov Blokovať Loptu Vise Krúžok pre Nastavenie HJ-105 USD 239.85 /kus

Hot Predaj Šperkov Nástroje 7X-45X Diamond Nastavenie Mikroskopom USA$ 415.00 /kus

Doprava zadarmo, Zubné Šperky Kontrolné Nástroje GRS ACROBAT 7X-45X Mikroskop pre Sledovať Čo NÁS$ 698.25 /kus

Doprava zadarmo, Zubné Šperky Dodávky Foredom CC-30 Motor Flexshafts Stroj USA$ 125.20 /kus

Štítky: svorka krúžok, polovica zlé, granát mužov, strieborný krúžok upevnite, athemyst kamenný kruh, držiak telefónu, šperky nástroj, držiak na menovku, krúžok sizer, anglický setter.


( 0 Hodnotenie )

Počet