Prenosné Veľkú Kapacitu Peračník Tvorivé Pencilcase Školy Pero Taška Dodávky Plátno Ceruzka Taška Papiernictvo Box Ceruzky Puzdro

€8.43


Prenosné Veľkú Kapacitu Peračník Tvorivé Pencilcase Školy Pero Taška Dodávky Plátno Ceruzka Taška Papiernictvo Box Ceruzky Puzdro

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Materiál: Plátno

Veľkosť: 20*11.5*8 cm

Funkcia: peračník / Darček / Školské potreby.

Ručné meranie 1-3 cm chyba je povolený

Teplé Tip:

O farbu aberration: Niektoré obrázky sa môžu zobrazovať rôzne farby, pretože rozdiely v svetlo, životného prostredia, osvetlenie a displej. To je normálne. Ďakujeme za pochopenie.

Kupujúci Čítanie

1. Vo všeobecnosti,budeme dodať tovar do 3 dní po prijatí platby.Vyššie Dátum Doručenia Je Len Pre Referenčné, Niekedy Sa Omešká O Sviatky, Festivaly,Zlé Počasie, Zvyky, Atď.

2. Položky budú označené a balené aj predtým, než sme ich poslať ,ak chcete zabezpečiť, aby naši klienti dostali ju v dobrom stave.

3. My len loď na potvrdenej objednávky.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Ak ste nedostali vašu zásielku v predpokladanom čase doručenia,prosím, kontaktujte nás,budeme sledovať shippment a replyn vás čoskoro.

Spätná väzba:

Venujeme sa beží v našich obchodoch, a klásť veľký dôraz na vášho hodnotenia.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať 5 hviezdičiek spätnú väzbu, budeme veľmi vďační, (opis projektu 5 hviezd, komunikácia 5 hviezd, doprava čas 5 hviezdičiek).

Ak výrobok, ktorý ste dostali je poškodený alebo štýl je nesprávne, prosím, nenechávajte žiadne negatívne pripomienky prvý, prosím, kontaktujte nás, budeme riešiť a nájsť najlepšie riešenie, vaša spokojnosť je naša motivácia robiť lepšie.Ďakujeme, že ste!

Štítky: girs peračník, prípade pero, peint peračník, ceruzka puzdro, stylus pen pre iphone 10, peračník sao, veľké ceruzky, puzdro, farebná ceruzka, s pero pre samsung galaxy tab s6 lite, mechan ceruzka.


( 0 Hodnotenie )

Počet