Nibbler Fréza Dvojité Hlavu Plech pílový Nástroj Vŕtať Prílohu Auta s Kľúča Časti YT-160A Dropshipping 2018 Nové

€9.67


Drillpro YT-160A Dvojité Hlavu Plechu Nibbler Fréza Vŕtať Prílohu Kovov Vŕtanie Prílohu Auta s Kľúča a Súčasti

Funkcie:

Montáž bez námahy do akéhokoľvek štandardného vŕtať. to môže plachtiť cez materiál, až 2 mm hrubé alebo 14 rozchod a vytvára presné, burr voľného okraja.

Plech, vlnitý materiál, rúry, zložité profily, lakovaná materiál, nerez, meď, hliník, formica, plastové, sklené. Aj mäkkých materiálov ako denim, kože, papiera alebo karty. To je tak univerzálny, a to môže zvládnuť to všetko s ľahkosťou.

Rez v ľubovoľnom smere a postupujte podľa profil z materiálu. Odkvapy, strešné diely, zložitých tvarov, alebo šablóny môžu byť rez s presnosťou, ako to môže pohybovať kdekoľvek do 360 stupňov. Ovládateľnosť tejto nibbler nad materiálom robí tento neuveriteľne všestranný nástroj pre mnoho využití.

Rovno a kruh rezanie, môžete sa tiež bez námahy strih krásne. To je silný nástroj, ktorý sa bude meniť tak, ako si myslíte o rezanie plechu mateiral a otvárajú nové možnosti, ktoré ušetria váš čas a úsilie na mnohých pracovných miest.

Špecifikácie:

Materiál: kov

Produkt farba: Čierna a Strieborná

Veľkosť: 183*113*58mm

Hmotnosť: 948g

Box Farba: Modrá

Maximálna rezná kapacity:

- železo/oceľ platňa 1.8 mm

- nerezové dosky 1,2 mm

- meď/hliník plechu 2 mm

- plastové/sklolaminátové dosky 2 mm

Package zahrnuté:

1 * plech nibbler fréza

1 * Plastová rukoväť

1 * Extra nibbler fréza zomrieť

1 * Nibbler fréza punč

1 * Kľúča

1 * Žehlička tool box

1 * užívateľská príručka

Poznámka:

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: kovové nibbler, nibbler, kovové nibbler list, list rezací stroj, elektrolyticky pokrývajú brúsne koliesko, fréza plech, decoup, horizontálne kovové bandsaw, nibber top, bandsaw makita.


( 3 Hodnotenie )

Počet