750 ML Prenosné Ekonomické Domáce Použitie Studenej Sprej 1:1 Polyurea Povlak s Tonerom

€81.32


750 ML Prenosné Ekonomické Domáce Použitie Studenej Sprej 1:1 Polyurea Povlak s Tonerom

Charakteristické Vlastnosti Produktu:

Studená polyurea je aplikovaný s jednoduchým striekacie pištole, ľahko sa nanáša, jedna osoba môže prevádzkovať ho. Môže to byť priamo rosy na teplote nad 25 ℃ , mikrovlnku na teplo kvapaliny materiálu na 35℃ ak prostredia teplota pod 25℃. Termálna čas je nastaviteľný od 2-10 min, môžu byť ošetrené tlačenia na všetky krivky, vertikálne alebo sklon povrchu, bez deformácie. Náter je flexibilný, kompaktný a bezproblémový, s vynikajúcou komplexné fyzikálne vlastnosti, č prachový, č odlepujú alebo crack po dlhodobom horizonte vonkajšie použitie, je odolná voči akejkoľvek cold & hot vplyv a počasie, zmena korózii.

Studená Sprej Polyurea

to bolo použité na mnohých veľkých projektov anticorrosion nepremokavé ochranu pole od jej vysokej fyzickej a odolnosť voči korózii majetku. Ale za normálnych podmienok, sprej polyurea musia byť aplikované špeciálne stroj, ktorý vyžaduje dvesto tisíc RMB, a má vysoké nároky na aplikátory schopnosť, preto to spôsobuje nejaké ťažkosti polyurea aplikácie. vyvinul nový jednoduchý-aplikuje za studena polyurea, to je revolučný produkt v polyurea priemyslu, ktoré aktualizované ľudí pochopenie polyurea technológia, ktorá vytvorila možnosť pre širšie uplatnenie rozsah sprej polyurea.

Rozsah použitia:

Vyzdvihnutie truck, rôzne auta skrinky armor, vibračné disku, podšívka z miešačky, anticorrosion odolnosť voči oderu z obežného kolesa a puzdrá čerpadiel, povrchová ochrana EPS sochy, filmové rekvizity, oprava strieka polyurea.

Štítky: polyurea sprej, dekor domov moderné, pena gun, pohár zbraň sprej, zvukovo izolované podlahy, izolácie, vzduch farba, zbraň farba, home decor, pena spray, zbraň sprej.


( 0 Hodnotenie )

Počet