Plne Automatické Auto Nabíjačka 110V/220V Na 12V 6A 10A Smart Rýchly Výkon Nabíjania Pre Mokré, Suché Olovené Digitálny LCD Displej

€10.97


Plne Automatické Auto Nabíjačka 110V na 220V Na 12V 6A Alebo 10A Smart Rýchly Výkon Nabíjania Pre Mokré Dty Olovené Digitálny LCD Displej. My poskytuje 4 druhy zástrčky: EÚ(ES) USA,veľká BRITÁNIA,AU pre zákazníkov na výber! Je ZADARMO!!! Prosím, infor nás ktorých jeden potrebujete alebo budete potrebovať nejaké špeciálne ako BRITÁNII a AU zástrčky. Pls poznámka:

To nemôže účtovať poškodenú batériu! Autobatérie ľahko poškodené v Zime a v Lete, dôrazne odporúčame

ste test batérie pred nákupom nabíjačku.

6A Nabíjačku pre batériu s kapacitou medzi 12AH na 100AH 10A nabíjačku pre batériu s kapacitou medzi 20AH na 150AH

Pls pozrite kapacita (AH) batérie pred nákupom nabíjačky! Vďaka!

Prosím, skontrolujte nižšie vidieť, kde nájdete AH batérie.

Toto je automaticky auto nabíjačka batérií, ktoré sa môžu charing batérie založené na batérie je podmienkou! Využíva MCU kontrolór uložiť a rýchle nabíjanie služieb pre batériu! Konštantný prúd režim: Keď napätie batérie je nižšia ako hodnota nastavená nabíjačky, nabíjačky bude pracovať pod neustálym aktuálny režim a dodávky konštantný prúd pre batériu.

Režime konštantného napätia:

Pomocou pulzne šírková modulácia(PWM) technickú kontrolu nabíjania prúd a výstupné napätie nabíjačky, ktorý zabezpečuje, že je batéria úplne nabitá a vyhýba sa počas nabíjania.

Plávajúce režime nabíjania:

Keď napätie batérie sa blíži hodnota režime konštantného napätia a prúd sa znížiť na zadanú aktuálnu postupne, to znamená, že batéria je plná, potom pilot lampa bude zelené a ventilátor prestane fungovať. Nabíjačky sa zase do režimu "floating charge" režim automaticky. V tejto chvíli, batériu je možné nabíjať alebo udržať na plávajúce poplatok za pol hodinu.

Špecifikácia SYN-1206D: Materiál: Plast + Kov Typ Batérie: skladovanie batérie, AC input Platné batérie: 12Ah-1000Ah Nabíjací Prúd:6A alebo 10A Vstupné Napätie:110V-240V Výstupné Napätie:12V Menovitá Frekvencia:47-63HZ Nabíjačku Režim:trojfázový(PWM režime nabíjania)-Zahŕňa konštantný prúd fázy nabíjania, konštantné napätie nabíjania fázy,plávajúce nabíjanie fázy. Plné zaťaženie účinnosť:≥ 87% Pracovná Teplota:-40~+95C Funkciu * Odparovania funkcie * Automatické Pramienok funkcia * Anti-anti-plnenie funkcie * Anti prepätím preplatok funkcia-Táto nabíjačka môže automaticky zastaviť, nabíja, keď je to stále úplne nabitá. * Sily a energie, * skratová ochrana * skratová ochrana * Krátka štart funkcia preplatok * Široký rozsah napätí * LCD Displej 10A nabíjačku obrázok, ako je to uvedené nižšie: Balíka je zahrnuté: 1xBattery Nabíjačku 1xUser Príručka

Štítky: 6v batérie pre auto na elektrický pohon, 12 v nabíjačka, nabíjačka do auta mount, nabíjačka batérií okruhu, nabíjačka 12v plne automatický, kyselina automatické nabíjačky, nabíjanie 12v 10a, Nabíjačka do auta 12v, nabíjačka syn, 52v 6a nabíjačky batérií.


( 2 Hodnotenie )

Počet