SPUSTENIE CRP129X OBD2 Scan Nástroj Android Založené OBD2 Skener 4 Systém Diagnóz Oleja Resetovať EPB/SAS/TPMS Automobilový Nástroj PK CRP129E

€183.08


SPUSTENIE-CRP129X

Tipy: dopravou Zdarma po celom Svete Nemecko/UK/Rusko/Austrália/USA/Kanada v Zámorí Sklade : Rýchlo poštovné a Predávajúci dovoliť dane poplatok, dátum dodania je približne 3-10 dní O Platbu Problémy---- Ak nie je možné platiť na objednávku, prosím kontaktujte nás! Akceptujeme aj PayPal, Western Union alebo Bankovým Prevodom. Vážení ruskej zákazník, prosím, vyberte loď z Číny, keď umiestnite objednávku. pošleme zásielku vám od ruskej skladu, to nie je žiadne dane.

LAUNCH Creader Profesionálne CRP129X

na základe klasickej a multifunkčný diagnostický nástroj SPUSTIŤ CRP129, je dômyselne navrhnuté pre technikov na riešenie štyri systémy s state-of-art hardvér/softvér plus viaceré užitočné funkcie, ako je päť obnovenie schopnosti, vo väčšine veľkých vozidiel na cestách aj dnes.

ŠTYRI Systém Diagnóz pre Nahliadnutie do Krízy

Okrem plnej 10 OBDII test režimov, SPUSTENIE CRP129X má tiež schopnosť vykonávať diagnostiku na nasledujúce štyri systémy: 1:Engine Systém 2:Anti-Lock Brzdový Systém (ABS) 3:Doplnkové Zadržiavacím Systémom (Airbag) 4:Prepravnej kontroly nástroj môže získať všetky chybové kódy, ktoré by mohli byť zdrojom problémov, ktoré udržujú Motor, ABS, Airbag a Prenosových systémov, od beží správne, a eliminovať problémy kódy tým vypnutie "Check Engine" ("svetlo na palubnú dosku. A má vstavaný Diagnostický Problém Kód (DTC) vyhľadávanie knižnice, čo znamená, že skenovanie nástroj môže definovať kód chyby na obrazovke. To vám ušetrí námahu toho, aby museli ísť on-line hľadať význam diagnostický problém kód. S týmto diagnostický scanner, budete vedieť, o aký problém je akýkoľvek čas, vaše auto pokazí. Ktoré vám pomôžu určiť, či potrebuje okamžitú pozornosť, a koľko by ste mali očakávať, že čerpaná na opravu.

PÄŤ Najčastejšie Používané Služby Prístupné

Ako rozšírená verzia spustenie crp129, to OBD2 skener dosiahol na efektívne pracovať s 5 najčastejšie používané služby prístupné: 1:Olej Reset: je povolené s olejom služby a lampa reset mechanizmus, funkcia, ktorá zabezpečuje, že motor vozidla je udržiavať svoje právoplatné zdravé sebavedomie. 2:SAV Reset: pomáha jasné chybný riadiaci uhol senzor spomienky a hrá dôležitú úlohu v riadení uhla, kalibrácia snímača. 3:EPB Služby: Obnovenie brzdové doštičky po opravách v elektronickej ručnej brzdy systém je hotovo. Pomocou tohto systému, brzdový proces je preto oveľa jednoduchšie a ľahšie. 4:TPMS Služby: Vyzerá až pneumatiky senzor Id z vozidla ECU a vykonáva TPMS programovanie a obnovenie konania po pneumatikách senzory sú nahradené. 5:Plyn Úprava: Inicializácia plyn pohony na predvolený stav pre reguláciu plyn (alebo nečinnosti motora) prevádzkový presne. To je špeciálne určený pre všetky malé opravy auto obchodov a DIY mechaniky zapojených do odbornej práce na opravu auta poruchy problémy, presnejšie a efektívnejšie.

Rôzne Jazyky Podporujú

Na obd2 skener má viacjazyčné funkcie vrátane 9 jazykoch: angličtina, španielčina, francúzština, nemčina, taliančina, ruština, portugalčina, Japončina, kórejčina, v používateľa výber. Vďaka tomu nie je potrebné pre preklady, ktoré vám umožnia získať opravu informácií v čase.

Päť Najčastejšie Používané Služby Prístupné

SPUSTENIE OBD2 diagnostických testov nástroj CRP129X dosiahol na efektívne pracovať s 5 najčastejšie používané služby prístupné pre kompletné diagnóz a údržba:

AutoVIN Technológia K Dispozícii

Diagnostický nástroj vybavuje s AutoVIN technológie, čo znamená, že bude automaticky čítať a ukladať vozidla VIN číslo, jednoduchým stlačením tlačidla. Okamžite identifikuje svoje auto, a nemusíte zadajte rok, aby,, motor, atď. vaše auto.

Automatická Správa O Kontrole

Tam môžu vzniknúť určité problémy, ktoré by boli nad rámec úroveň porozumenia, zatiaľ čo diagnostika vozidla. Tento SPUSTIŤ diagnostický scanner môžete automaticky uložiť na inšpekčnú Správu a prevod správy na Cloud Server, alebo dokonca vytlačiť údaje prostredníctvom PC.

Monitorovanie v reálnom Čase Napätia

Tento SPUSTENIE code reader vyznačuje real-time monitorovanie napätia v grafickom cestu naprieč auto je svorky batérie. Jeden z najčastejších dôvodov na auto zlyhanie je chybný systém nabíjania. To vám pomôže získať včasné varovanie na možné problémy s batériou.

One-kliknite na tlačidlo Aktualizovať ZADARMO

Kód čitateľ má internet povolené rovnako. Súčasný systém Android nainštalovaný, to robí pripojenia na internet relatívne rýchlo. S jednoduchým jedným kliknutím, budete mať možnosť získať všetky novej pripravovanej aktualizácie softvéru pre život.

Široké Pokrytie Autá

SPUSTENIE CRP129X má širokú kompatibilitu ceny s niekoľkými režimami OBD2 motorových vozidiel. Diagnostický scanner pracuje na 55 Automobilových Značiek (Výrobcovia) vyrobené z roku 1996, a poslať ďalej, ako dlho, ako auto má 16-pin OBD-II port. Jeho použitie je preto veľmi rozšírené.

Štítky: bmw f30, obd2 skener, audi a3, launch x431, škoda yeti, skener, htt, ktm v, spustenie, outillage.


( 4 Hodnotenie )

Počet