Dvere Záves pre Oblasť Obývacia Izba Vlákno Reťazec Luxusné Krátke Hale Strapec Úplnej Prikryť Panel Vyrobený z Perličiek, Spálne, Kuchyne

€8.06


【 Nákup Oznámenie] Vyzýva:

1, Veľkosť: cca 90 Široký * 200 cm Vysoká (Potrebné 2 M Široký Kúpiť Dve, a Tak ďalej. Šírka výrobku Je 1 Meter, Ktorý Robí Veľa Nie Uzol Jav. Niekoľko Kusov Sú Zavesené Spolu. Efekt Je Rovnaký.)

2. Použitie: Tam Je Diera v Top Záves Linky, Ktoré Môžu Byť Nosené obyčajnou Vlny. Obe Strany Môžu Byť Pribitý na Stenu pripevnite oba Konce Nite. To Je Super Krásne Vytiahnuť! Alebo Si Môžete Kúpiť Špeciálne Pól, Ktoré Môžu Prejsť cez Otvor v Hornej Opony Linka a Opraviť Oboch Koncoch.

【Platné Miesto] Vyzýva:

Tento Záves Je Vhodné pre Hotely, Beauty Salóny, Hotely, KTV, Výstavné Sály, Výstavné Dekorácie a Oblečenie Obchod Dekorácie. Rodina, TV joj, Steny, Obývacia Izba Oblasť, Sklenená Stena Pozadí, Záves, Veranda, Oblasť, Dvere Záves, Uličkou, Atď. Napríklad Oblasť medzi Jedáleň a Obývacia Izba, Oblasť medzi Spálňou a Balkónom a Tak ďalej, Kaviarne a Kozmetické Salóny, Všetky Druhy Zodpovedajúce a Všetky Druhy Dekorácie. Účinok Bude krajšia s Viazaní Kvetov.

【Materiál] vyzýva:

Opona Line Tkané Stroje Dovezené z Nemecka, s Vynikajúce Spracovanie a Vertikálne Rozum; Prvý Stupeň Hodváb k životnému Prostrediu, Priadza-Farbené Tkanie Má Určitý Zmysel pre Vrstvenie a 3D Zmysel.

3. Záves Je Tkané, ktoré Stroj Žakárové. Občas, Niekoľko Rozbité Stehy Sú Normálne a Nebude mať Vplyv na Používanie. Len Výbava Je Mierne, s Nožnicami, tento Druh Situácie Nie Sú problémy s Kvalitou ~~ Tam Sú Tiež Niektoré Situácie, Ktoré Sú zapojené Spolu, Môžete Tiež Výbava Sami, Tieto Nie Sú v Kvalite Kategórie, Prosím, Buďte Opatrní! Ďakujeme za Spoluprácu!

Štítky: guľôčky dvere, krátke malé opony, guľôčky záves dverí, prímorské priesvitné záclony, zomrie záclony, štýlové záclony niť, rúško biela, záves pre live priestor, opona krátke, izba oddiely.


( 1 Hodnotenie )

Počet