Nordic Jednoduché Tylu Opony Pre Obývacej Izby, Spálne, Okno Úplnej Pre Kuchyne, Luxusné Voile Pre Hotel Skončil Prikryť Žalúzie Dvere

€7.51


1. Cena je za 1 kus Opony / Tylu .Nie pre 1 pár alebo 2 panely . 2. Veľkosti: Ak chcete zmeniť dĺžku, prosím zanechať odkaz ľubovoľnej dĺžky Menej ako 270cm,cena je rovnaká. Prijať Vlastné ( ak sa vám nepodarí nájsť veľkosť, ktorú chcete, pls, neváhajte nás kontaktovať.) 3. Tipy: Pre správne plnosti, panely by mali merať 2-3 násobok šírky okna. 4. Prosím, nechajte mierne odchýlky ( 1-3 cm ) vzhľadom na lemovanie. 5. Všetky položky sú skutočné streľba. Avšak, rôzne monitory a rôzne jasu môže spôsobiť farby mierne líšiť. Ak chcete zmeniť dĺžku, prosím, zanechajte nám odkaz, To je veľmi dôležité nechať odkaz pre nás, ako budete platiť príkazu) správu informácie by mali zahŕňať : začiatok výstavby,opona meranie a množstvo(panely/ks) sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť, takže vaša odozva je veľmi inportant k nám,ak ste spokojní s našimi položky,prosím, leace nás päť hviezdičiek a pozitívnej spätnej väzby,a my vám extra zľavu pri ďalšej objednávke,kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne neutrálne spätnú väzbu,budeme s vami spolupracovať, riešiť akýkoľvek problém,ďakujem vám veľmi pekne!

Štítky: list tieni, uaz žalúzie, slepé okno, prímorské priesvitné záclony, draded vertikálne žalúzie, zomrie záclony, obyčajný biele priesvitné záclony, záves pre live priestor, opona krátke, dekor severskej.


( 0 Hodnotenie )

Počet