8000W Vertikálnej Osi Svietidla Veterné Turbíny Generátor Motor Auta 5 Lamiel 12V 24V Elektromagnetické Pre Domáce Hybridov pouličného osvetlenia, Používajte

€123.23


{infomodule}

Funkcie:

-Pre domáce použitie, Pre monitoring použiť, Na lodi / námorné použitie, Pre vietor solárneho pouličného osvetlenia použitie.

-Veterné turbíny,nízky štart do rýchlosti vetra, vysoká účinnosť, malá veľkosť, nízke vibrácie a nízka hlučnosť.Vyzerať krásne svietidlo.

-Inštalácia užívateľsky príjemný dizajn, pohodlné inštalácie, údržby a opráv.

-Pomocou high-výkon sledovania inteligentné mikroprocesorové riadenie, efektívnu reguláciu prúdu a napätia.

-Plášť je vyrobený z hliníkovej zliatiny die-casting, s dvojitým ložisko dopravcu, anti-tajfún kapacita je silnejší, bezpečnú a spoľahlivú prevádzku.

-Veterné koleso čepeľ s novou technológiou vstrekovaním, spolu s optimalizáciou z aerodynamický tvar, dizajn a štrukturálny dizajn, vysoká veternej energie využitie faktor, zvýšenie ročnej výroby elektrickej energie.

-Generátor pomocou patentovanej permanentného magnetu rotora alternátor, spolu s mimoriadnym statorového dizajn, účinne znižujú odpor krútiaceho momentu na generátor, kým vietor kolieska a generátor má viac dobrých zodpovedajúce charakteristiky, jednotka beží spoľahlivosť.

Špecifikácie:

Farba:Červená

Menovitý Výkon: 8000W

Menovité Napätie: 12V/24V

Bezpečná Rýchlosť Vetra: 45m/s

Menovitá Rýchlosť Vetra:12m/s

Počiatočná Rýchlosť Vetra:2 m/s

Čepeľ dĺžka: 600 mm

Priemer kolesa:900 mm

Brzdový Režimy: Elektromagnetická

Turbíny Typ: Trojfázový Striedavý Prúd Trvalý Magnet Synchronous Generator

Materiál Čepele: Nylonové Vlákno

Množstvo Čepele: 5pieces

Smer vetra úprava: Automaticky

Prevádzková teplota: -40℃ až 80℃

Balík Obsahuje:

1 x Veterné Turbíny

1 x Radič

(Poznámka: Montážny Stojan Nie je Súčasťou balenia)

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: dc dynamo, karburátoru pre generátor honda, nastaviť šijacie, offgrid veterných turbín auta, controler veterných turbín, generátor motor, 12v, hux, vietor vody generátor, spojené výkon generátora časti, solárny generátor pure.


( 0 Hodnotenie )

Počet