Súpravy 15W Tesla Mini Cievka Plazmový Reproduktor DC 15-24V Bezdrôtový Vysielač Generátor

€7.15


100% zbrusu nový a vysoko kvalitný Materiál: Elektrické zložky Farieb: Pozri obrázky Tesla na základe všeobecných zvýšenie prehrávač hudby, môžete hrať telefón / počítači hudbu, jasný zvuk. 15-24 V DC vstupné napätie

pri 24 V, 5-10 mm dĺžka oblúka metrov je ideálne, malé rozmery, výkon rozsahu a sily, môže byť dlhý pracuje nepretržite, môžete tiež vziať LED svieti, pena Energeticky úsporné svietidlá, frekvencia flash trubice, môžete hrať na prenos energie, bezdrôtové, otočný oblúk a tak ďalej. Parametre: Veľkosť: 38 * 79mm Výkon: 15 w Príkon: DC 15-24 V, Prúd 2A, DC5.5 Rozhranie Audio vstup: 3.5 jack, môžete pripojiť svoj telefón, mp3 prehrávač, počítač, audio Plazmový reproduktor stereo reproduktory: princíp je stimulovať plazmové vzduchu sa obrátil do vzduchu vibrácie generované na vyjadrenie nový koncept, môžete získať prístup k telefónu, mp3 prehrávač, počítač, audio vstup, tento mini reproduktor Tesla plazmové reproduktor v porovnaní so skutočným reálnym lepší zvuk vysoko-frekvenčná, a spark plasma arc reproduktory majú dobrú kvalitu zvuku, stabilný a bezpečný, môžete prehrávať všetky skladby bez uzemnenia, jednoduché Použitie zdrojov v porovnaní s; niet pochýb o tom, ako sa nový členský stereo domov prehrávač! Princíp bezdrôtového prenosu: cievka pripojené na oboch koncoch s oboch koncoch LED, v blízkosti-žiarič, prístroj, Qiliang LED, princíp je rezonančná bezdrôtový prenos výkonu Opatrenia: 1, bezpečnosť výrobku, nie je moc vysoká, nie preto, že elektrický šok, ale nie je odporúčané, aby ste sa nedotkli vrchole oblúka cievka, tam bude pálenia. 2, po dlhom čase moc nie je, dotknite sa chladiča, teplota je veľmi vysoká, najmä pri používaní obrovský 24V vysokého napätia tepla, vyhradzujeme fanúšik rozhranie, plus chladiaci ventilátor, ak je to potrebné. 3, nie je doporučené pre prácu na telo alebo iných objektov v blízkosti teslova cievka, cievky do pol metra vedľa iných objektov nemôže byť prázdne, pretože ostatné objekty ako dobrý vodič cievka bude tvoriť dobrú Slučky, cievka na absorbovanie energie, potom potiahnite cievka alebo nie je schopný Vody preukázať účinok demo variácií! prosím, poznámka; 4, nie pre telefón, mp3 a iné elektronické zariadenia v blízkosti cievka, cievka vytvára vysokofrekvenčné magnetické pole by v rozpore s týmito mobilné telefóny, mp3 a iných zariadení, zlyhanie alebo poškodenie! Množstvo: 1Pc Nie Maloobchodných Balíkov Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie obsahuje:

1Pc x Súpravy Diy15 W Mini Reproduktor Tesla Music

Štítky: 3 model, benzín plyn generátor, človek moc olej, voda turbin generátor, malé generac generátor, solárne prenosné elektrické generátor, generátor zotrvačníka, elektrický generátor vodíka, teslova 12 hudby, solárny generátor pure.


( 1 Hodnotenie )

Počet