Makartt Nail Art Fólie Prenos Samolepky 10 Rožkov Ruže Kvety Na Nechty, Nálepky Na Nechty Predĺženie Gel Polish

€7.43


Informácie o produkte

★2019 Módne Nail Art Fólie, Samolepky Súbor: Makartt farebné dekorácie-nálepky je vaše nechty ako krásne umelecké maľovanie, veľkú kapacitu s viacerými vzory sú vhodné zvoliť najvhodnejší dizajn, ktorý sa hodí k vášmu každý prst. ★2019 Nové Cool Nechtový Dizajn: Rozdiel štýl a tvar nechtov umenie fólie, nálepky pomôžu DIY svoj jedinečný fólie na nechty dizajn a tiež by mohli byť použité na vaše prsty, najmä skvelé pre prevody fólie, nálepky je vzor pre vašu poly predĺženie nechtov gélom. Dizajn vaše jedinečné nechty umenie v túto jeseň a zimu. ★Vysoká Kvalita Materiálu: 10 rožkov nechtov transfer fólie zmiešané farby vzorov, skladovanie boxit zostať, aby bolo jednoduché na uloženie a prepravu, dlhšie trvajúce porovnaní s normálnou samolepky s vrchný náter. ★Jednoduché použitie: Diy vaše nechty umenie s makartt fólie na nechty, lepidlo, vyliečený za LED/nechtov UV lampa pre perfektné fólie výsledok(UV lampa pre 1-2 min; LED lampa pre 40-60secs) ; Pomocou trvanlivý vrchný náter môže predlžuje fólie výsledok v každodennom živote. ★Úžasné Nechtov Štýl Maker: Skvelé pre profesionálnych nechtov špecialista alebo nail art študent, vhodné na klinec salóny a DIY nechtov umenie doma, krásny darček pre vašu manželku, priateľku, matky alebo sestry, a vynikajúci pre Strán/Svadba/Kostým ball/Halloween/Vianoce/atď.

AKO SA PRIHLÁSIŤ:

1.Vyberte vaše obľúbené nechtov fólie štýl a odrezaný vhodná veľkosť, ktorú chcete(len dostatočne veľký na nechty). 2.Súbor, tvar nechtov, odstránenie kožičky a oleje. 3.Použiť základný náter, a vyliečiť ju pod UV/LED lampa(UV lampy, 1 min; LED lampa pre 30secs). 4.Voliteľné - Naneste na nechty gel polish ako základnú farbu, ktorú chcete, vyliečiť ju pod UV/LED lampa(UV lampy na 2 min; LED lampa pre 60secs). 5.Naneste vrstvu Makartt Fólie na Nechty, Lepidlo, a vyliečiť ju pod UV/LED lampa(UV lampa pre 1-2 min; LED lampa pre 40-60secs). 6.Šíriť nálepky na nechty povrchu. 7.Stlačte rovnomerne a opakovane s palec a ukazovák. 8.Odstráňte nálepku pozorne a opakovať tlač na nechty povrchu pre dokonalú fólie. 9.Aplikovať vrchný náter a liek je pre dlhotrvajúci výsledok(UV lampy na 2 min; LED lampa pre 60secs).

Iný Spôsob, ako Aplikovať Nail Art Fólie, Samolepky

Spôsob č. 1: Transfer fólie na nechty, nálepky na gélové nechty. Spôsob č. 2: Transfer fólie na nechty, nálepky na poly nechtov gélom. Spôsob č. 3: Transfer fólie na nechty, nálepky na prírodné nechty.

Nové Módne Nail Art Fólie, Samolepky DIY Svoj Jedinečný Nail Art Design v priebehu niekoľkých Minút

Naše farebné dekorácie, nálepky, aby vaše nechty ako krásne umelecké maľovanie, veľkú kapacitu s viacerými vzormi

Štítky: umenie na nechty, nálepky, poľský nálepky, klinec prenos gél, zelené nálepky na nechty, gél ucho, na nechty, nálepky tetovanie, gélové nechty, na nechty, nálepky na stenu, transfer fólie transparentné lepidlo, Fólie.


( 1 Hodnotenie )

Počet