15/štýl Sailor Moon Deka Cosplay Rekvizity Mäkké Flanelové Ženy, Dievčatá posteľná bielizeň Príslušenstvo Chibiusa Bedsheet

€21.68


100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Materiál: flanel

Veľkosť:125*155CM

Balenie obsahuje: 1pc* deka

Poznámka: 1.Farba môže byť trochu odlišná v dôsledku svetelného efektu a moniter nastavenie.

2.1 palec = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 palec

Tovar vám bude dodaný do 5 pracovných dní po zaplatení. To zvyčajne trvá asi 20-42 pracovných dní pre zákazníkov, ktorí dostávajú svoje objednávky (odoslanie z Číny leteckou poštou), čo je normálne pre medzinárodnú dopravu, a naše položky boli zdarma plavby ponuka, tak sa prosím nebojte sa o náklady na dopravu, boli vydané. O poslaní: ePacket 15-25 dní. Chine Post Air Mail 30-40days. EMS 10-20days. TJ Fedex a DHL 7-10days

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím pomôcť opustiť "Pozitívnu spätnú Väzbu" a "5 Ideálny Hviezdy" pre nás, keď dostanete vaše položky a my vám urobiť to isté pre teba. Vďaka vopred!

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa transakcií, pred odchodom všetky ohlasy, prosím, kontaktujte nás a dajte nám príležitosť nájsť riešenie. Ďakujeme!

Ďakujeme! Žehnám vás a vašu rodinu šťastný a zdravý!

Štítky: sailor moon príslušenstvo diely, costume sailor moon, seilor mesiac, sailor moon bat, ray sailor moon cosplay, jupiter sailor moon boots, námorník oblek, kostým sailor moon večný, sailor moon prútik svete, sailor moon stickes.


( 1 Hodnotenie )

Počet