Požičovňa Sedlo Zábava Povolanie MTB Sedlo Vankúš Mountai Bicykel Bicykel Duté Priedušná Pohodlné Časti Bicyklov

€8.01


Popis:

Vitajte v našom obchode, naším cieľom je vytvoriť lepšie vonkajšie koni prostredie, naše produkty zaručiť 100% zbrusu nový vysoko kvalitný, prosím, neváhajte kúpiť!

Mäkké, pružné, non-sklzu a opotrebovaniu: lov LUETU bicykli sedadlo prijíma hrubšie a hustejšie pamäťovej peny a non-sklzu a nosenie-odolný PVC kožený povrch, ktorého cieľom je poskytnúť vám viac pohodlné a príjemné zážitky z jazdy. Už cítiť bolesť pre vaše každodenné jazdenie alebo dlhá cesta!

Ergonomické duté vetranie dizajn: duté dizajn vetranie v strede znižuje sultriness a udržiava zadoček v pohode a suché. Moderný úzky predné dizajn umožňuje, aby sa vaše stehná, voľne pri jazde, prevencia trenie vo vnútri vašich stehien.

Výbornou Alternatívou Požičovňa Miest: Po testovaní o viac ako 1 000 cyklistov rôznych vekových kategórií a pohlavia, naše bicykle sedla sú veľmi vhodné pre pohodlné sedadlá bicyklov pre ženy aj mužov. Ako darček pre vašich blízkych, rodiny, priateľov alebo seba, užiť si zdravšie a pohodlnejšie jazdu.

Univerzálna montáž a jednoduchá inštalácia: pohodlné sedadlá bicyklov majú univerzálny dizajn, s výnimkou sedlo adaptéry, ale môžu byť inštalované s takmer akýkoľvek typ štandardné sedadlo miest, ako sú horské bicykle, skladacie bicykle, cestné bicykle, atď.

Špecifikácie:

Produkt značka: lov cestnej LUETU

Názov produktu: lov UETUA6

Dĺžka a šírka: 275*145

Váha: cca 310G

Shell materiál: PP

Lúč materiál: Q235

Penový Materiál a Tvrdosť: Vysoká Pružnosť Polyuretánu (Shore 40 Stredne Mäkká)

Kožený Materiál: Umelá Syntetickej Kože (Non-jedovaté)

Použiteľné modely: horské bicykle, cestné bicykle, skladacie bicykle, mŕtvy rýchle autá

Platné ľudí: začiatočníci, amatérov, školiteľov

Uplatniteľné na koni vzdialenosť: stredne dlhé alebo dlhé vzdialenosti na koni

Nízke platné teplota: 20 stupňov pod nulou, vysoká platné teplota: 60 stupňov nad nulou

Poznámka:

V dôsledku rôznych výrobných šarží alebo rôzne streľba svetlá a zobrazuje, farby reálnych objektov môže byť mierne odlišný, ale prosím vás ubezpečiť, že to nebude mať vplyv na použitie účinok. Ak máte akékoľvek otázky, prosím povedzte nám, po prvé, budeme poskytovať tie najlepšie služby a problém vyriešiť čo najskôr, ďakujem vám veľmi pekne.

Špecifikácie:

Duté, s drážkou v strede na zníženie tlaku počas jazdy.

Aerodynamický dizajn exteriéru znižuje odpor a zefektívniť je tiež veľmi dynamický.

Pohodlné, ľahké a vysoká odolnosť polyuretánovej peny zvyšuje komfort.

Umelé a syntetické kožené, veľké množstvo experimentálnych optimalizované syntetickej kože vonkajšia vrstva, zníženie trenia a zníženie ďalšie straty.

Podpora, presná kalibrácia vysokej pevnosti oblúkových oceľových lúk, poskytuje silnú podporu.

Package Zahrnuté:

Package 1-1 * Sedlo

Štítky: na bicykli sedadlo noseless, požičovňa časti veľké, big bike sedáku, prdal cestný bicykel, brat konfliktu, sedlo san marco, lietu mtb sedadla, sídlo shimano, záclony detskej autosedačky, výkon sedlo cestný bicykel.


( 3 Hodnotenie )

Počet