1 pár Korčuľovanie krasokorčuľovanie Topánky Velvet Diamond Kryt Valca Skate Anti Špinavé Flannelette Elastické Pre Deti, Dospelých S M L

€6.03


Špecifikácia materiál: Diamant s Velvet Flannelette Veľkosť: S pre EUR 27-32 M na EUR 33-37 L EUR 38-42 Hmotnosť: 60 g Drahokamu vzor: snehová Vločka, iceman, korčule tri vzory, dodáva sa náhodne, ak zadáte drahokamu vzor, dajte nám prosím vedieť. Farba: ukazuje na obrázkoch. (modrá, čierna, biela, ružová, fialová) Balíček vrátane: 1xshoes kryt

Zobraziť Produkty

Spätná väzba:

1. Sme závislí na spokojnosti zákazníkov, aby uspeli. Preto svoju pozitívnu spätnú väzbu z 5 HVIEZDIČIEK je veľmi dôležité pre nás .Ak ste stratifikované s našimi položky, venujte Prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.

2. Prosím, nenechávajte žiadne negatívne pripomienky predtým, ako sa obrátite s nami. Budeme robiť všetko, čo sme mohli a pracovať s vami vyriešiť akýkoľvek problém. Odoslať záporná spätná väzba nie je neskoro, ak problém nie je vyriešený.

Štítky: seba-vysoká skate, krátke ľadové korčule, LIUHUO, ľadové korčule šaty practiss, krasokorčuľovanie skate, ľadové korčule, ch ice skater, ľadové korčule kryt, korčuľovanie kostýmy, skate.


( 2 Hodnotenie )

Počet