2 KS Zastrihovanie Odstránenie zubného kameňa Úst Čerstvé Bezpečné zubnému Kameňu Pet Čistenie Zubov Pero Auta Rozjasňujúca Starostlivosť o Ústnu dutinu Pes, Mačka Nástroj

€3.56


Popis:

Toto je pet zub čistiace pero sada, obsahuje 2 perá. Mäkká kefa dizajn je bezpečné pre domáce zvieratá. Malé hlavy tip pre tých, ťažko prístupných miestach.

Biele pero môže preniknúť do ďasná, odstránenie zubného kameňa a zaschnutých zubné škvrny na zuboch, zmäkčiť zuby na kalkul,

aby v štátnom rozpočte stratiť a spadne.

Modré pero môže všestranný starostlivosť ústnej a ďasien, anti-poburujúce a bacteriostasis, opravy ďasná, silné zuby, tak, že zuby viac svetlé a biely lesk.

Obsahuje rastlinné ťažba vzorec, aby úst čerstvé. To môže zabrániť, aby sa od zlého dychu, opravy a úľavu od bolesti, starostlivosť o ústa.

Anti-slip dizajn je pohodlný pre vás pracovať a pomáhajú udržiavať zdravé zuby a šťastný životný štýl pre vášho domáceho maznáčika.

Špecifikácie:

Názov položky: pet čistenie zubov pero auta

Materiál(pero shell): plastové

Farba: ako je znázornené

Typy: 5ml, 2ml

Čas použiteľnosti: 2 roky

Veľkosť boxu: o 14.5x2.5x5cm

Package Zahrnuté:

2 ks/kit x pet čistenie zubov pero

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Prosím, aby 0.5-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Štítky: obd2 v310, mačka ústne, kefa držiteľ zub, dvere pet, psy starostlivosť o chrup, väzby domáce zvieratá, pes scaler, obojok psa, pes kefka, pes.


( 3 Hodnotenie )

Počet