SZYOUMY 30 Ks 36W Led Adaptér DC 12V 3A Led, Napájanie 12V Led Pásy Svetla Doprava Zadarmo

€86.55


SZYOUMY 30 Ks 36W Led Adaptér DC 12V 3A Led, Napájanie 12V Led Pásy Svetla Doprava Zadarmo

Vlastnosti: * Lo-Tepla

* Vysoká Kvalita

* Dlhá Životnosť

* Úspora Energie

* Ochrana Životného Prostredia

* Ultra-Bezpečné Špecifikácie: DC 12V 3A Prepínač Napájania Adaptér Výkon: 36W Vstupné Napätie: AC100V-240V Výstupné Napätie: DC 12V Výstupný Prúd: 3A Sa dať adaptér jack veľkosť : 5,5 mm x 2.5 mm Kompatibilný Shell Materiál: Plast prípade Vysokú cenu-efektívne, spoľahlivosť s priemyselnými štandardmi Vstavané prepätiu, nadprúdová a skratu ochrana Pracovná Teplota: 0~40C Skladovacia Teplota: -20~60 ḞC Okolité Vlhkosť: 0~95% bez-Kondenzačná Typické Aplikácie: LED Pásy napájanie Bezpečnostný dohľad priemysel Ostatné priemyselné aplikácie Balíka je Zahrnuté: 30 KS 12V 3A zdroj Napájania

Shenzhen Vás&Môj je profesionálny výrobca a dodávateľ Led svetlo produkt v Číne Od roku 2007

Naše hlavné produkty je led pás svetla,led trubice,led žiarovky,led reflektor,led downlight led svetlomet Lighbay svetlá, a tak ďalej .Výrobok má dosiahnuť, CE, ROHS Továreň priamo ponúknuť priaznivú cenu s Dobrou Kvalitou.

Poskytujeme 2 roky záruku na všetky naše produkty. Uvítame akékoľvek partnera zo celom svete v súvislosti s LED svetlami alebo energeticky úsporné projekty vo vašej lokalite,pls neváhajte ,kontaktujte nás,

budeme sa snažiť v našich silách, aby sme vám pomohli , Ste srdečne vítaní navštívte nás !

1. Odpoveď na náš e-Maily do 24 hodín, keď sme dostali svoj e-mail,

2. Skúsení marketingový tím dať ideálny odpovede na všetky vaše otázky naspamäť.

3.Prispôsobený dizajn je k dispozícii. OEM a ODM sú vítané.

4. Exkluzívne a jedinečné riešenie by byť poskytované našou dobre vyškolení a profesionálnych inžinierov a štábov.

5. Špeciálna zľava a ochrany predaja priestoru sa nachádza na našich distribútorov.

Q1:Čo je záruka na LED produkty?

A1:Pre led,máme záruku 2 roky.A niektoré špeciálne ponuky, 5 rokov záruka ako žiadosť zákazníkov.

Q2:Čo je farebná teplota?

A2:Shenzhen Vás&môj Electronic Technology Co.ltds LED Osvetlenie ofter svetlá s Led diódami v teplej, prírodné,čistá a studená biela s farebnej teploty meria v Kelvinoch(K). Čím nižšia teplota farby je teplejšie svetlo daná LED:

Teplá biela =2700-3200k

Prírodná biela=4000-4500k

Čisto biely=5000-5500k

Studená biela=6000-6500k

Q3:Čo je CRI?

A3:CRI je postava, ktorá spätnú väzbu reálnych objektov farby.Highter GRI s highter náklady.Pre LED trubíc,na CRI je highter ako 80. Pre vonkajšie svetlo,CRI highter ako 70 je OK vo väčšine aplikácií.

Otázka 4:Aké je STRIEDAVÉ Napätie tolerancia pre naše LED?

A4:Ich STRIEDAVÉ napätie tolerancia je +/- 10%.

Otázka 5:Je tam lacné, náklady na dopravu dovážaného do našej krajiny?

A5:Pre malé objednávky,express bude najlepšie(4-5 pracovných dní DHL/FED/UPS) A pre hromadnú objednávku,more, lode spôsob je najlepší, ale trvať dlhší čas(asi 3 týždne).Pre urgentné objednávky,odporúčame lietadlom na letisko plus naša loď partner poslať na vaše dvere(jeden týždeň čase).

Q6: Mohli by ste ponuky OEM led svetlom.

A6:Áno, ponúkame OEM led svetlom.OEM led mohli ponúknuť vlastnú laber a svoju farbu.

Q7: O Dovozné hodnoty a diaľkové poplatok povinnosť?

A7:1 Ak máte návrh na deklarované hodnoty, povedzte nám, Prosím, vyhlásená hodnota v balíku, Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sa kupujúci " zodpovednosť.

2.Tam je dodatočný poplatok PRE niektoré vzdialenej oblasti , dúfam, že môžete láskavo ju zaplatiť. Inak sa Nám znížiť množstvo produktu na zostatok na naše náklady. A môžete Si to overiť na webovej stránke DHL skôr, než uskutočníte nákup. (táto politika sa vzťahuje len na DHL zadarmo doprava poradí)

Štítky: 12v 36w napájanie, 12v napájanie suppli, 12v 1a ac adaptér, dc 12v 3a výkon 36w, 3 volt napájanie, 240v led driver, 12V, 12v 3a napájanie dosky, 12v 3, 12v 3a zdroj napájania.


( 0 Hodnotenie )

Počet