Ženy Sieťované pančuchy Multicolor Plus Veľkosť Pantyhose farebné malé stredné veľké oka fishnets pančuchové nohavice anti háčik nylon pánty

€6.13


88% Nylon, 12% Spandex Výška: 150-178cm Hip: 80-115 cm Pás: 75-105 cm

MÓDA STRIŽNÝCH – Odolná a ľahká sieťovina pantyhose pančuchy sú potrebné mať príslušenstvo sezóny. Sexy a trendy oka štýl, dávať svoje nohy štíhlejší vzhľad. Buď s sukne alebo pod roztrhlo denim, a sieťované pančuchy sú veľmi kvalitné výber.

KOMFORT & VYSOKÁ PRUŽNOSŤ – Úsek pás pre pridaná pohodlie a pohodlne objať svoje nohy s ich stretch-fit, ktorý je dokonale priedušná, a poskytne vám pohodlné kontakte.

PLATNÉ PRE MNOHÝCH PRÍLEŽITOSTIACH – Oblečenie, módne fishnets na korenie veci alebo na rave, koncert, club, Halloween festival,Majú tendenciu vyzerať lepšie na nohy ako v produktovej fotografie.Kvalita, štýl a klasické farby, aby tieto sieťované pančuchové nohavice sú ideálne pre svoj šatník zbierky.

ODOLNÉ ĽAHKÉ NOSENIE – Tento módny doplnok má vstavaný stabilizátor pánty, ktorá zabraňuje pádom, takže im máte ísť-na pančuchové nohavice ľahko. Sú odolné a majú len dosť úsek na nich, aby sa pohodlne zmestila na dlhodobé nosenie a ľahko sa nasadzuje a vzlet.

VIACERÉ MOŽNOSTI – dodávajú sa v troch veľkosť oka, môžete nájsť svoj obľúbený štýl s viac farby sieťovina pantyhose combo. Jedna veľkosť vhodné pre ženy s Výškou: 5'0" - 5'8" / Hmotnosť: 100-180 libier.

Štítky: satin sieťované nohavičky, čistý nosenie, top fishnets, jednoduché farebné pančuchy, fitness bezšvíkové pantyhose, black pantyhose, nylon zásob, muži pantis, veľké šaty veľkosť, skladom ženy.


( 0 Hodnotenie )

Počet