HC-05 HC05 Bezdrôtový Modul Kompatibilný Pre Arduino Sériové 6 Pin Bluetooth RF Prijímač Vysielač Modul RS232 Master Slave Rada

€2.04


Poznámka: HC-05 Bluetooth modul Slaveand master dva v jednom tento modul je možné nastaviť vysielač, alebo prijímač, vysielač môže párovanie prijímača , prijímač a prijímač alebo vysielač a vysielač nemôže komunikácia medzi prijímačom by párovanie s počítačmi a mobilný telefón bluetooth , pri nákupe, štandardný prijímač. 1. To je HC-05. 2. Použitie CSR prúdu bluetooth čip, bluetooth V2.0 protokolu normy.

3. Modul pracovné napätie 3.3 V.

4. Potter predvolená rýchlosť 9600, užívateľ môže nastaviť.

5. Jadro modul veľkosť : 28 mm x 15 mm x 2.35 mm.

6. Pracovný prúd: zodpovedajúce za 30 MA, zodpovedajúce komunikácie pre 8 RO.

7. Letargia prúd: č letargia.

8. Používa sa pre navigačný systém GPS, vody a elektriny, plynu odpočtu systému.

9. Pomocou počítača a bluetooth adaptér bluetooth, PDA, bezproblémové pripojenie zariadenia

Obchodné Série: Bluetooth modul doska Série S LED indikátor, použite 150mA a 3,3 V pravidlách čip. S VCC.GND.TXD.RXD nohy pre Bluetooth S "Re-seach" tlačidlo(ZAP/VYP/WAKE nohy na to , externej MCU outinput "Vysokej úrovni" môže ovládací modul re-seach) Kompatibilný s bluetooth master modul".slave modul"alebo master-slave(celok) modul. Vstupné napätie: 3.3~6V Veľkosť: 1.55 cm*3.98 cm

Poznámka: vstupné napájanie 3.3~6V, Zakázať viac ako 7V Nie "Automaticky zabrániť napájanie peversing func", tak prosím správne pripojte napájací zdroj

Odporúčame inštalovať "Bluetooth master modulu"

"Štát" je výstup na nohy pre LED stav, keď bluetooth "Nepripojený", výstup "Pulse" ; bluetooth keď "pripojený", výstup "Vysokej úrovni", môžeme určiť štáty z "MCU"

Ak iba doska , Bez akejkoľvek "Bluetooth" 1.1 Malý zdravý rozum (veľmi dôležité):

TXD: odosielateľ je vo všeobecnosti zastúpená ako jeho vlastné odosielateľa. Bežná komunikácia musí byť pripojený k RXD z iného zariadenia.

RXD: prijímanie koniec je vo všeobecnosti zastúpená ako jeho vlastný príjem konci, a bežná komunikácia musí byť pripojený k TXD z iného zariadenia.

V bežnej komunikácii, TXD jeho vlastné, je vždy spojené s RXD prístroja!

Self-prijímanie: RXD je pripojený k TXD z iného zariadenia počas bežnej komunikácie. Preto, ak chcete prijať dáta odoslané sami, ako názov napovedá, že je, môžete prijímať údaje odoslané sami, že je jej vlastné TXD je pripojený priamo k RXD, ktorá sa používa na testovanie jej vlastný príjem a vysielanie. Či je to normálne, alebo nie je najrýchlejší a najjednoduchší test metódy. Keď sa vyskytne problém, test sa najprv vykoná na určenie, či výrobok je chybný. Tiež známy ako loopback testovanie.

1.2 Úrovni Logiky:

Úroveň TTL: Obvykle údaje naznačujú, binárne. Zadaný +5V je ekvivalentné logika "1". 0V je ekvivalentné logika "0". To sa nazýva signál TTL systém a je pozitívna logika.

RS232 úroveň: -12 v na -3V, ekvivalent k logika "0", +3V na +12V logika úrovni rovnakej logiky "1", je záporná logika

1.3 Vlastnosti Produktu:

1. Jadro modul používa HC-05 slave modul. Lead-out rozhranie zahŕňa VCC, GND, TXD, RXD, ZADAJTE kód pin, stav pripojenia Bluetooth pin (ŠTÁT), nepripájajte výstupný je nízka, a výstup je vysoká po pripojení.

2, led indikuje stav pripojenia Bluetooth, blikanie naznačuje, č Bluetooth spojenie, pomalé blikanie znamená vstup NA režim, dvojité oplechovanie označuje, že Bluetooth je pripojené a port je otvorený

3, spodná doska je súbor s anti-reverse dióda, s 3,3 V LDO, vstupné napätie je 3.6~6V, aktuálne je o 30mA, keď nie je spárované, o 10mA po spárovaní, vstupné napätie je zakázané prekročiť 7V!

4, rozhranie úrovni 3,3 V, môžete byť priamo napojené na rôzne mikroprocesory (51, AVR, PIC, RAMENO, MSP430, atď.), 5V microcontroller tiež môže byť priamo pripojené, bez MAX232 nemôže prejsť cez MAX232!

5, efektívna vzdialenosť otvoreného priestoru je 10 metrov (úroveň napájania je TRIEDA 2), viac ako 10 metrov, je tiež možné, ale spojenie kvalitu táto vzdialenosť nie je zaručená.

6. Po spárovaní, keď pomocou full-duplex sériový port, nemusíte poznať všetky Bluetooth protokol, podpora 8-bit data bit, 1-bit stop bit, a môžete nastaviť parity komunikačný formát. To je aj najčastejší komunikačný formát, a nepodporuje iné formáty.

7, môžete zadajte NA príkazovom režime ťahom 34 nohy na nastavenie parametrov a dopyt, informácie

8, malé rozmery (základné vzdelanie 3,57 cm * 1.52 cm), továreň na patch výroby, zabezpečiť kvalitu opravy. A nastaviť transparentné tepla-shrinkable trubice, prachotesný a krásne, a má určité antistatická schopnosť.

9, môže byť prepnutý na hostiteľa, alebo ako slave režim prostredníctvom príkazového, môže byť pripojený k zadané zariadenie prostredníctvom príkazového

10, podporujú štandard prenosová rýchlosť z 4800bps na 1382400bps

1.4 použitie Výrobku:

Po spárovaní je len treba použiť ako sériový port s pevnou prenosová rýchlosť. Preto, ako dlho, ako sériový port zariadenia s "pevnými prenosová rýchlosť, 8-bit data bit, bez parity" komunikačný formát môžu priamo nahradiť pôvodné káblové sériový port. Nie je potrebné upraviť program. Ako získavanie údajov, inteligentné autá, sériovej tlačiarne, vonkajší dot matrix displej ovládanie.

Štítky: hc05, arduino bluetooth hc 05, rs232 na ttl, 433 arduino, bluetooth moduly prijímač, bluetooth hc 05, hc 05 master, bluetooth rs232, kinetická prepínač, hc 06.


( 1 Hodnotenie )

Počet