Vôňa Teplejšie Plug-v Núdzovom Aromaterapia Ohrievač Sklo, Vosk Roztopia Teplejšie S 3D Oheň-práca Účinok Nočné Svetlo Pre Domáce Spálne

€4.08


Vôňa Teplejšie Plug-v Núdzovom Aromaterapia Ohrievač Sklo, Vosk Roztopia Teplejšie S 3D Oheň-práca Účinok Nočné Svetlo Pre Domáce Spálne

Funkcie: 1. Cool 3D sklo plug-in aromaterapia vosk roztopia ohrievača.

2. Plug-in aromaterapia vosk ohrievača je veľmi vhodný pre pridanie dekoratívne dotyk a umelecký dizajn, vytvára príjemnú atmosféru pre každú izbu.

3. Obsahuje žiarovku. Pomocou 7-15W, 120V žiarovky namiesto štandardných zásuviek.

4. Rýchle, bezpečné a čisté sviečka nahradiť veľkosť:o 12.8*6.5*8 cm/5.04*2.56*3.15 palec. Vosk roztopia sa predávajú samostatne.

5. Vhodné pre páry, zoznamka, strany, obývacej izby, spálne, voľný čas kluby, čaj studios/fyzioterapia izby a iné miesta na relax.

6. Produkt použití žiarovka, kúrenie, stabilné, odolné, bez plameňa, alebo iné znečisťujúce látky.

7. Vôňa ohrievačov môžu byť použité vo vertikálnej a horizontálnej zásuviek tým, že točí plug základne, čo je ideálne vyššie pult predajne v malých miestností a priestorov.

8. Jednoduché a Bezpečné ovládanie: Naše vosk melter je jednoduchý na obsluhu. Plug in power zapnite prepínač, roztrieštenosť šíri okolo celej miestnosti čoskoro, vytvára príjemné a uvoľňujúce.

Špecifikácie:

Brutto hmotnosť: cca 190 G

Veľkosť tienidlo a zátka sú obaja: o 12.8x8cm/5.04x3.15 palcov

Veľkosť balenia: o 10*10*16 cm/3.94*3.94*6.30 palec

Balenie Zoznam:

Aromaterapia Ohrievača*1

Poznámka:

1. Dať voňajúce Vôňa esenciálneho oleja alebo Vosk koláč vo vrchnáku.

2. Zapojte napájací zdroj, zapnite spínač a fragment je všetko pripravené vyplniť vaše miestnosti.

3. Dať to tam, kde vaše deti alebo domáce zvieratá nie ľahko dotyk v prípade horenia, pretože keď žiarovka funguje to ohrieva sklenené veko a tienidlo.

4. Nedotýkajte sa skla veko alebo sklo stranách až niekoľko hodín po jeho vypnutím.

Štítky: priemyselné usb nabíjačky, mramor sklenené guličky, kameň, drevo, kachle, foto zen, kúrenie, aróma lampy wa, auto led, kvapkadla sedlovka, elektrické potravín teplejšie, kadidlo držiak na stojan.


( 1 Hodnotenie )

Počet